glasul-hd.ro Web analyticsEveniment

O partidă de amor i-a adus sfârșitul

Un brădean pe jumătate dezbrăcat a fost descoperit mort în propria mașină

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din municipiul Brad a fost descoperit de polițiști pe jumătate dezbrăcat și fără suflare în propria mașină. Medicii legiști susțin că bărbatul a decedat în urma unui infarct miocardic acut, care ar fi survenit – potrivit martorilor – în urma unei partide de amor.

Brădeanul a plecat, luni, de acasă spunându-i soţiei că merge cu mașina la un service din localitate. Cum nu a mai ajuns nici la service şi nici acasă, soția îngrijorată a anunțat dispariția acestuia. După mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit de către polițiștii brădeni pe jumătate dezbrăcat (fără pantaloni), mort, în propria mașină, care se afla parcată într-o zonă periferică a Bradului (în apropierea Gării). Din informațiile polițiștilor, bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp. „Poliția municipiului Brad a fost sesizată prin 112 cu privire la identificarea unui cadavru într-o mașină, în zona gării din localitate. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani din Brad, care a fost găsit de polițiști decedat în mașina proprie, pe scaunul șoferului și dezbrăcat de la brâu în jos. Nu există o suspiciune de omor deoarece bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp, iar în plus avea probleme cardiace. Cadavrul a fost preluat de Medicina legală pentru stabilirea exactă a cauzei morții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

Infarct în plin act sexual

Potrivit unor martori, bărbatul ar fi făcut infarct în timpul unei partide de amor, cu o femeie care a fost văzută fugind de la locul incidentului și care, deocamdată, nu a fost identificată de polițiști. Ipoteza martorilor a fost confirmată și de șeful Serviciului Județean de Medicină Legală, Dan Mărculescu, care a afirmat că, în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că brădeanul a murit în urma unui infarct miocardic acut.

Vezi și
Close
Back to top button