glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

O depășire neregulamentară, trei răniți, dintre care unul grav

Trei accidente rutiere grave au avut loc în ultimele trei zile, din cauza depășirilor făcute neregulamentar. Ieri dimineață, un impact violent a avut loc pe DN68, în afara localității Păclișa, după ce un șofer a pătruns pe contrasens și s-a izbit cu o autoutilitară.

Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav, în urma accidentului. „În data de 22.05.2018, în jurul orei 10:00, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Rîu de Mori, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, în afara localităţii Păclișa, din direcţia Hațeg – Caransebeș, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un tânăr  de 29 ani, din comuna Rîu de Mori. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 45 de ani şi rănirea ușoară a unei pasagere în vârstă de 33 de ani, din comuna Rîu de Mori, din autoturismul condus de acesta, dar şi a unui bărbat de 38 de ani, din orașul Cugir, judeţul Alba, pasager în autoutilitară”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru de vătămare corporală din culpă.

Pentru o circulaţie rutieră în siguranţă, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să nu efectueze depăşiri riscante, să îşi păstreze răbdarea pe tronsoanele aglomerate, să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să menţină în mers o distanţă suficient de mare, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere.

Back to top button
Close
Close