glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Noul dealer Volvo AutoCardo Timișoara marchează lansarea showroom-ului cu 3 zile de Open Doors (16-18 iunie)

Volvo conduce cu siguranță către viitor și își extinde expansiunea în Regiunea de Vest a țării alături de partenerul AutoCardo. Parte a grupului Autoglobus – unul dintre cei mai mari dealeri auto multi-brand din zonă, AutoCardo promite garanția calității prin rezultatele dobândite de către grup în cei peste 43 de ani de activitate neîntreruptă în domeniu, cu 10 mărci auto reprezentate de-a lungul timpului și peste 40.000 clienți în portofoliu.

Noul showroom Volvo AutoCardo se deschide în Timișoara, Calea Șagului 201.

Timp de trei zile, în perioada 16 – 18 iunie, între orele 10:00 – 17:00, sunteți așteptați la Open Doors cu toată gama Volvo disponibilă pentru Test Drive. Vă puteți bucura de siguranța, grija și confortul Volvo de la volanul modelelor 100% electrice, plug-in hybrid sau mild hybrid.

De asemenea, veți beneficia de un voucher de 1.500 Euro cadou pentru orice achiziție realizată până la 31 iulie, iar posesorii Volvo care participă la Open Doors vor beneficia de vouchere pentru servicii after-sales în valoare de 1.000 lei.

Showroom-ul Volvo AutoCardo respectă cele mai înalte și actuale standarde ale producătorului suedez. O echipă profesionistă este pregătită să ofere servicii personalizate de calitate Premium. Misiunea noastră este aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, mai sigură și, în final, mai bună.

Un nou partener de drum, Volvo AutoCardo.

Mai multe detalii disponibile pe autocardo.ro

Volvo AutoCardo Open Doors | 16-18 iunie | Timișoara, Calea Șagului 201

Back to top button