glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Marşul continuă! Retezatul, încă o victorie clară

Cu un gust amar după eşecul de acum două săptămâni (primul) de pe teren propriu cu CNS Cetate, haţeganii n-au mai stat la discuţie şi cu cei de la Aurul Certej. Asta deşi, în prima repriză, au reuşit să se desprindă cu greu. Actul doi a fost însă mult mai bun, cu patru reuşite în decurs de ceva mai mult de 20 de minute!

Două echipe cu ridicat apetit ofensiv. Însă lucrurile au mers de pomină doar pentru una dintre acestea, liderul din Haţeg adăugându-şi încă un meci în plus la cele de „pregătire” pentru barajul de promovare.

„Furtună” de după pauză

S-a început sub semnul echilibrului. Uşor-uşor însă, gazdele au împins jocul spre poarta lui Alex Botezat, iar goalkeeperul Certejului s-a văzut învins în minutul 26, de Robert Perşe. Apoi, lucrurile s-au calmat, cum era de altfel şi normal. Se iese la joc puţin timid, îndeajuns însă până la pauză. La reluare, tot aceleaşi coordonate. Aurul caută să construiască, să intre în joc, dar tot liderul are întâietatea. Şi la fel ca în primul act, după o scurtă perioadă de tatonare, mai punctează o dată. De data aceasta prin golgheterul Pribac. Un pic cam prea mult pentru oaspeţi care nu mai sunt capabili să riposteze şi acelaşi Perşe izbuteşte “dubla” la faza imediat următoare (61). Jocul se rupe, balanţa se înclină şi Pribac mai loveşte o dată (76) pentru un final foarte liniştit, în care doar înlocuirea lui Botezat cu Românaş (79) – în poarta Aurului – şi golul tânărului Şuşan (83) au mai fost de notat. Retezatul îşi rotunjeşte la 20 numărul victoriilor din campionat şi poate aştepta, liniştită, lupta de la barajul de promovare. Mai are încă cinci teste de trecut cu brio.

Retezatul Haţeg 5 (1)

Tonca – Puşcă, Laslău, Kalai (77 Crişan), Bocu – Costea (82 Şuşan), Drăgoescu, Daj, Perşe – Pribac, Ov. Popesc (cpt.).

Antrenor: Flaviu Itul

Aurul Certej 0 (0)

Al. Botezat (79 Românaş) – Kelemen, Siklodi (64 Damian), Vasiu, Lazăr – Măluţan, Torok, D. Botezat (54 Horţ), Părău (73 Ciobanu) – Uruci, Al. Constantin (cpt).

Antrenor: Elek Szemely

Au marcat: Perşe (26, 61), Pribac (60, 76), Şuşan (83)

Arbitru: Daniel Thirt. Asistenţi: Alexandru Thirt şi Andrei Serediuc (toţi din Călan).

Stadion: „Retezatul”. Spectatori: 80

Back to top button
Close
Close