glasul-hd.ro Web analytics


Diverse

LaLa Band va concerta la Deva în 27 martie

LaLa Band, trupa fenomen a momentului în România, vine în Deva, în cadrul unui amplu turneu naţional. Miercuri, 27 martie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural “Drăgan Muntean”, toţi tinerii din Deva vor fi faţă în faţă cu idolii lor.
Succesul răsunător de care s-a bucurat LaLa Band pe tot parcursul anului trecut a tranformat trupa-vedetă a serialului “Pariu cu Viaţă”, într-una dintre cele mai apreciate şi iubite formaţii din România. În decembrie, LaLa Band a lansat cel mai nou material discografic, numit „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, al patrulea album din cariera trupei. Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural „Arta contra drog – 2013”, iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula” în parteneriat cu CIADO România).

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodată de preferaţii lor, prin achiziţionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet în cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinţa foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00.

Biletele sunt diponibile la două categorii de preţuri: VIP Package – 150 lei şi categoria de 100 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poţtei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Back to top button
Close
Close