glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

La Opticline Deva, reducerile vin mai devreme

Toţi pacienţii care au nevoie de o operaţie de cataractă beneficiază de o reducere de 300 de lei

Opticline Deva, clinica de oftalmologie şi chirurgie oftalmologică la care apelează cu încredere, zi de zi, zeci de persoane din Hunedoara dar şi din judeţele limitrofe, devansează deja obişnuita perioadă cu reduceri la operaţiile de cataractă. În loc să fie în august-septembrie, ca de obicei, perioada de reduceri se aplică chiar acum şi până pe 16 iulie.

„În luna mai a acestui an am observat o creştere însemnată a numărului de pacienţi cu cataractă care întrebau de perioada de reduceri, sau care spuneau că preferă să aştepte până în august-septembrie pentru a-şi face operaţia de cataractă pentru a face astfel o economie. Noi suntem aici în primul rând pentru oameni, pentru a-i ajuta să-şi corecteze văzul, unul dintre cele mai importante simţuri, aşa că am decis să nu mai aşteptăm cu perioada de reduceri până în a doua parte a verii, ci să o aplicăm de la 1 iunie până pe 16 iulie. Până la mijlocul lunii viitoare, fiecare pacient care are nevoie de o operaţie de cataractă beneficiază de o reducere cu 300 de lei a costurilor intervenţiei, indiferent de tipul de cristalin pentru care optează. În ce priveşte problemele oftalmologice, cataracta este afecţiunea cu cea mai mare incidenţă, mai ales la vârstele înaintate, aşa că ni s-a părut normal să aplicăm reducerea pentru acest tip de operaţii şi nu pentru altele”, explică doctorul Daniel Angelescu, liderul clinicii Opticline Deva.

O expansiune aşteptată de pacienţi

Cu investiţii de sute de mii de euro în aparatură oftalmologică de ultimă generaţie, cu medici care participă la cele mai prestigioase congrese de specialitate din lume, cu personal bine organizat şi calificat, în doar doi ani şi două luni de la înfiinţare, Opticline Deva a ajuns la 28 de angajaţi, deţinând suplimentar şi unităţi de optică medicală, în reşedinţa de judeţ, în Hunedoara, Brad, Simeria, Orăştie şi Lupeni. Acestora li se va adăuga, peste câteva luni, o a doua clinică, în Petroşani. „Avem foarte mulţi pacienţi care vin din Valea Jiului, dar la fel de mulţi care apelează la noi deşi domiciliază în judeţul Gorj. Dorim să fim mai aproape de ei, să-i scutim de un drum sau două atât de lungi. Acesta e principalul motiv pentru care dorim să deschidem o a doua clinică, în Petroşani. Tot din dorinţa de a le fi şi mai utili pacienţilor noştri, în prima parte a acestui an, am desfăşurat sesiuni de consultaţii cu o unitate de optică mobilă în mediul rural din judeţul Hunedoara, iar reacţiile hunedorenilor de la sate faţă de acest demers al nostru au fost neaşteptat de bune”, adaugă doctorul Angelescu.