glasul-hd.ro Web analytics

Me’m tai – tai

Ia-ți familia și haide la Cabana Moților Straja!

Weekendul ce a trecut am vrut să profităm la maxim de vremea frumoasă de la Straja. Am plecat de vineri de la prânz ca să prindem și o tură de săniuș seara.

Ne-am cazat la prietenii noștri de la Cabana Moților Straja, o pensiune ideală pentru familii și/sau gașca de prieteni, unde am avut la dispoziție două camere matrimoniale cu băi proprii, o cameră cu 4 paturi supraetajate și baie comună. La mansarda copiii s-au bucurat de 8 paturi, baie proprie și mult spațiu de joacă.

Noi bărbații ne-am bucurat de un living spațios și o bucatărie complet utilată.

Vinerea este obositor, după o săptămână de lucru, două, trei ture pe părtie, o bere sau un vin fiert, am picat la somn înaintea copiilor.

Sâmbătă la ora 10, normal ca ne-am trezit doar bărbații în cabană, doamnele noastre și copiii aveau deja câteva ture bune de pârtie, care este aproape. După o cafeluță scurtă, așa de vreo oră jumătate :)) am decis să ne urnim și noi spre pârtie. După ce am ajuns și ne-am reperat doamnele și copiii, ne-am amintit de prietenii noștri de la Bun Burger care au locația de iarnă la Straja și ne-am potolit foamea cu un burger delicios, un Panino brânze sau Panino Prosciutto.

După ce ne-am domolit cu mâncarea și un păhărel fierbinte, am mers și noi pe pârtie la ski sau săniuș.

Trei ore au zburat rapid sub un soare superb și o atmosferă plăcută.

Spre înserat am plecat să pregătim grătarele, peștele și mămăliga, Cabana Moților Straja dispune și de o terasă dotată cu grătar și ceaun, iar seara ne-am întins la un film pe Netflix cu popcorn și bere.

Aici aveți pagina de Facebook a celor de la Cabana Moților Straja sau puteți să îi contactați direct la 0724 078 024.

Back to top button