glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Hunedoara merge la Cugir cu un moral bun

Cu „injecţia” de moral dată de victoria şi mai ales de jocul bun din faţa Unirii Alba Iulia din etapa precedentă, CS Hunedoara merge mâine la Cugir pentru meciul cu Metalurgistul din etapa a 18-a. Adversarul este unul dificil, formaţia gazdă fiind una dintre cele mai îndreptăţite pretendente la promovare din serie.
În tur la Hunedoara a fost un 3 – 3 de poveste, după un meci de infarct, care a avut de toate: răsturnări de scor, gol în ultimul minut, un autogol şi o eliminare – aşadar dramatism cât cuprinde. Oaspeţii au deschis scorul prin Necşulescu, gazdele au revenit şi au condus cu 2 – 1 după reuşitele lui Marinca şi Bloj, cugirenii au egalat prin autogolul lui Ionică, Tecsi şi-a readus echipa în avantaj, însă ex-deveanul Şaucă a obţinut un punct pentru Cugir în minutul 90.

Datele tehnice ale întâlnirii de mâine sunt următoarele. Metalurgistul este pe locul 4, cu 32 de puncte, nouă victorii, cinci egaluri, trei înfrângeri, golaveraj 36 – 23, Hunedoara ocupă locul 9, cu 23 de puncte, şase victorii, cinci egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 29 – 28.
În runda precedentă cea mai bine clasată reprezentantă a judeţului Alba a câştigat la Lugoj, 2 – 1 cu CS Municipal, după autogolul lui Onţel de la gazde şi golul lui Păcurar. A fost totuşi un succes mai clar decât arată scorul, pentru că reuşita lugojenilor a venit în ultimul minut de prelungiri, din penalty. Iată şi jucătorii trimişi pe teren de antrenorul Călin Moldovan: Crivăţ – Bold (85 Itu), Morariu, I. Grozav, Vitinha – Şaucă (75 Şuteu), Dican, P. Păcurar, Dicu (71 Dohotariu) – Necşulescu, Făgărăşanu (65 Cîrstean).
Din tabăra hunedoreană va absenta Herci, suspendat după cartonaşul roşu primit în partida cu Unirea. Va reintra în schimb portarul Cobliş, care a stat etapa trecută pentru cumul de cartonaşe. Aici poate fi totuşi o dilemă pentru antrenorul Mircea Alic, deoarece Apostol a făcut un meci mare în poarta Hunedoarei în victoria cu 3 – 0 asupra albaiulienilor de acum o săptămână.

Program etapa 18

vineri, 15 martie
Cetate Deva – Şoimii Lipova
Naţional Sebiş – Industria Galda de Jos
Ghiroda şi Giarmata Vii – Gloria Lunca Teuz Cermei
Unirea Alba Iulia – Millenium Giarmata
sâmbătă, 16 martie
CS Ocna Mureş – ACS Dumbrăviţa
FC Avrig – Crişul Chişineu Criş
CSM Şcolar Reşiţa – CS Municipal Lugoj
Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara

Back to top button
Close
Close