glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Grav accident feroviar între Bănița și Merișor

c2g9NTRlMTVhZTYzNjNhZDQxMjFiYWY4ZWIxZjgxODFmZGM=.thumbUn tren de marfă format din 16 vagoane, aparţinând operatorului privat UNICOM București, a deraiat, sâmbătă după-amiază, între staţiile Baniţa şi Merişor în județul Hunedoara pe linia Petroșani – Simeria. Traficul feroviar este blocat pe această relație, anunță digi24.ro. 

Garnitura circula pe relatia Slatina-Curtici. La fața locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de intervenție și comisia care va ancheta cazul.

Potrivit ultimelor informaţii, mecanicii din locomotivă au murit. La baza deraierii ar fi o defecțiune la sistemul de frânare al trenului.

Purtătorul de cuvânt al cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, spune că la această oră, din cauza accidentului traficul feroviar este închis între statiile Baniţa şi Merişor, pe secţia de circulaţie Petroşani – Simeria, Regionala Timisoara. Nu mai puțin de 14 din cele 16 vagoane ale trenului au deraiat, unele dintre vagoane fiind răsturnate într-o râpă. Circulația tuturor trenurilor între Simeria și Petroșani este oprită.

Tags