glasul-hd.ro Web analytics


SportTimp liber

(Galerie foto)Un nou antrenament pentru sportivul hunedorean Avram Iancu. Peste 6 km în lacul Tarnița din județul Cluj

Avram Iancu a efectuat duminică, 13 iunie, un nou antrenament înaintea marii încercări de a stabili un nou record mondial la înot, după durata de timp, 3 zile și 3 nopți, în curent neutru, prin dubla traversare a Lacului Balaton(77 km) din Ungaria.
Lacul Tarnița de lângă Cluj, cu o lungime aproximativă de 7 km, a fost locul ales pentru acest antrenament.
Bibliotecarul hunedorean a străbătut 6.36 km, până la ultimul ponton înainte de baraj, pe partea stângă, în 2 h 46 minute, temperatura apei fiind de 15.8 grade.
„Echipa de caiaciști a fost una deosebită, în premieră a fost compusă doar din fete, din fetele mele, Flavia și Andrada ( 15 și 14 ani) care au navigat pentru prima dată pe propriul lor caiac. Ele m-au supervizat pe mine și eu pe ele. Au deprins foarte repede cu padela.
Soția și Adina au deplasat mașina din coada lacului până pe baraj. Totul a decurs foarte bine și am mai bifat un lac și un antrenament prețios la rece.
Mulțumesc echipei de suport! De fiecare dată mulțumesc echipei de suport. De data asta o fac mai cu foc.” a spus Avram Iancu
Partenerii în încercarea de a stabili un nou record mondial la înot sunt:
Avis 3000, PRO HD, Jos pălăria – cafenea dependentă de cultură, Glasul Hunedoarei, Viva Facilities, Cabinet Nutritionist Dietetician Maria Varga, Casa Alex, Banca Transilvania, Elixir, Sifon Petrila, MCN CAFFE, FENIX România, Nutrivita.ro, Isostar Romania, Lumina Abundentei, CANAH Hemp Essentials,  Pitesti Triathlon Team, Asociatia Sportiva Apa Inseamna Viata, Complex Montana – Straja, Adarco Invest Petroșani, Primăria Municipiului Petroșani
Back to top button