glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Falși angajați Apa Prod au dat atacul în Deva

Două persoane neidentificate încă de polițiști au dat atacul, miercuri, în municipiul reședință de județ. Cele două s-au prezentat a fi angajate Apa Prod și au reușit să fure din locuința unei femei aproximativ 200 de lei.

În urma evenimentului de miercuri, când două persoane necunoscute s-au prezentat la ușa unei femei din municipiul Deva, sub pretextul că sunt angajate ale societății de apă și fac verificări ale apometrelor, Apa Prod SA Deva face următoarele precizări: „Apa Prod SA nu are competențe privind verificarea instalației de apă interioare și nici a apometrelor, iar angajații Apa Prod SA poartă echipament inscripționat și au asupra lor legitimații de serviciu ștampilate, prin care pot fi identificate numele și funcția fiecăruia. Rugăm consumatorii să anunţe de urgenţă Poliţia dacă persoanele care se prezintă în numele Apa Prod SA Deva nu se pot legitima ca angajaţi ai companiei noastre”, se arată într-un comunicat de presă emis de ApaProd.

Pentru a preveni comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţă, poliţiştii vă recomandă să fiți precauți când la ușă se prezintă, fără a fi solicitat vreun serviciu, persoane necunoscute care declară că sunt reprezentante ale companiilor de utilități ( gaz, curent, primărie, cablu TV, etc.) sau care pretind a fi reprezentanți ai unor supermarketuri ce oferă gratuit produse sau prezintă diverse promoții – nu permiteți accesul acestora în locuință, sau dacă totuși o faceți, nu îi lăsați nesupravegheați nici măcar pentru scurt timp. De asemenea, dacă aveți suspiciuni în legătură cu persoane străine aflate în scara de bloc anunțați imediat poliția și alertați vecinii.

Back to top button