glasul-hd.ro Web analyticsEconomicSoluţii pentru afacerea ta

Cum economiseşti timp şi energie cu un soft de facturare

Am vorbit, în articolul precedent, despre digitalizarea afacerilor. Asta înseamnă şi Smart Bill – soft de facturare, ori facturare şi gestiune. Din păcate, în 2018, încă mai sunt firme care emit facturi în Excel sau chiar facturi tipizate. Cu un soft de facturare câştigi timp, salvezi neuroni și eviți greșeli.

Avantajele sunt multe şi le voi explica în mare. Ceea ce m-a convins pe mine să aleg Smart Bill este faptul că pot emite facturi, chitanțe, avize, proforme în 30 de secunde direct de pe telefon, direct din sediul clientului, introducând doar CUI-ul companiei iar factura o trimit instant pe e-mail. Factura are atașat și link de plată direct cu un card bancar (este necesar un cont care este gratuit la Mobilpay). Așadar, în 30 secunde clientul meu are factura pe e-mail și într-un minut o poate plăti cu un card bancar.

Trei facilități – cheie care îți grăbesc și cresc rata de încasare a facturilor

Raportul de facturi neîncasate îți afişează direct facturile întârziate la plată. Poți seta să se trimită până la 3 notificări în funcție de scadența facturii. De exemplu, cu 5 zile înainte de termen, în ziua scadenței, la 7 zile de la întârziere.

Poți defini facturi recurente (abonamente), care se emit și se trimit automat pe e-mail clienților.

Cea mai rapidă și sigură soluție de pe piață, în materie de facturare și gestiune, aplicația Smart Bill vine în întâmpinarea antreprenorului român și îi oferă posibilitatea de a-și simplifica în mod considerabil activitățile ce țin de administrarea afacerii pe care o conduce. Ergonomică, rapidă și eficientă, aplicația Smart Bill a fost imaginată și construită pentru a deveni cel mai bun prieten al întreprinzătorului român.

Smart Bill facilitează toate activitățile de facturare și gestiune de stocuri, punând la dispoziția utilizatorilor săi diverse funcționalități utile, cum ar fi posibilitatea de a emite un număr oricât de mare de facturi doar din câteva clickuri, emiterea de rapoarte clare și detaliate, aplicații native pentru Android și iOS, facturarea în moneda străină, rapoarte de business complexe și utile, recuperarea de creanțe neachitate, integrarea cu magazine online etc. Aplicația oferă de asemenea posibilitatea de a emite facturi personalizabile, ceea ce conferă utilitații un plus de eleganță.

Smart Bill urmează să lanseze oficial în 2018 modulul de contabilitate, ceea ce va aduce un avantaj deosebit atât contabililor, cât și antreprenorilor, realizând astfel legatura dintre aceștia și facilitând comunicarea, reducând riscurile de erori de ambele părți.

Accesibilitate nelimitată

Practic, atâta timp cât ai acces la Internet, poți intra de pe orice dispozitiv pe contul tău Smart Bill, ceea ce îți oferă o libertate de mișcare deloc de neglijat, precum și o viziune de ansamblu asupra tuturor tranzacțiilor realizate, fie că țin de facturare sau mișcari ale stocurilor.

Poți de asemenea seta mai mulți utilizatori de pe același cont, ceea ce îți permite o delegare fără probleme a operțtiunilor de facturare și gestiune a stocurilor.

Ergonomie şi rapoarte complexe

Având ca misiune principală să devină cel mai bun prieten al antreprenorului român, Smart Bill a fost conceput să fie ușor de utilizat, clienții Smart Bill neavând nevoie de o formare specială. Îl descarci și o simplă navigare prin program îți va demonstra acest lucru.

Aplicația îți oferă posibilitatea de a extrage din datele introduse rapoarte complexe de business pe care să le poți utiliza atunci când pui la punct strategia de dezvoltare, acestea oferindu-ți informații vitale pentru afacerea ta în ce privește marja de profit, pierderile suferite etc.

Smart Bill este o aplicație în evoluție, ea fiind în permanență dezvoltată pe baza sugestiilor și comentariilor utilizatorilor. Astfel, orice funcționalitate în plus vine în întampinarea nevoilor utilizatorilor aplicației.

Securitate garantată la un preţ imbatabil

Găzduirea în cloud-ul Amazonului conferă programului o siguranță a datelor garantată de ani de expertiză în domeniu la nivel mondial și de actualizari permanente. Smart Bill nu înseamnă doar o aplicație online, ci o echipă de oameni dedicați și pasionați, adevărați profesioniști care răspund prezent la solicitările tale. Important de menționat, prețul Smart Bill pe lună va reprezenta un cost derizoriu pentru afacerea ta în comparație cu beneficiile pe care le va aduce.

Nu doar o aplicație de facturare și gestiune, Smart Bill este un organism viu, în continuă dezvoltare și evoluție, fiind actualizat în permanență în funcție de modificările legislative, care, după cum ne-am obișnuit, nu sunt rare.

Back to top button