glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Cele mai bune păcănele cu filme pentru iubitorii de cinema

Cele mai bune păcănele cu filme pentru iubitorii de cinema

Asocierea dintre multe studiouri de film și dezvoltatorii de jocuri de noroc reprezintă un real succes pentru industrie, deoarece așa apar sloturi inovatoare, care au la bază multe teme din filme celebre. Astfel, jocurile de păcănele inspirate din filme pot reprezenta cea mai bună alegere pe care o poți face dacă vrei să te distrezi și ești iubitor de cinema.

„The Matrix”

Playtech este unul dintre cei mai populari și puternici dezvoltatori de jocuri de păcănele din industria jocurilor de noroc și abia așteaptă o temă interesantă pentru a se putea inspira și totodată să aducă în fața jucătorilor un slot de top, așa cum și-a obișnuit fanii. „The Matrix” este unul dintre aceste jocuri, inspirat din filmul cu același nume, dar lansat la mulți ani distanță după prima ecranizare a filmului original.

Lansat în anul 1999, filmul „Matrix” îl aduce în prim-plan pe un bărbat care trăiește duă vieți. Ziua este un obișnuit programator, iar noaptea un hacker cunoscut sub numele de Neo și care ajunge sub atenția autorităților datorită asocierii sale cu un alt hacker legendar, Morpheus, considerat terorist de către guvern. Ambițios din fire, Neo nu se predă și este nevoit să se confrunte cu agenții ale serviciilor secrete, cât și cu calculatoare inteligente apărute special pentru a stopa activitatea lui Neo. Toată această poveste este spusă și amatorilor de pacanele gratis sau pe bani reali prin slotul ”The Matrix”, apărut în anul 2017 și unde toate aceste personaje principale fac parte din suita de simboluri de top.

„Narcos”

Dezvoltat de furnizorul NetEnt, slotul Narcos este inspirat din serialul cu același nume care apărut în anul 2015 și care s-a întins pe o perioadă de trei serii. Jocul de păcănele a apărut în anul 2019 și este accesibil prin intermediul platformelor operatorilor de jocuri de noroc licențiați în România. Jocul propune volatilitatea medie-ridicată, RTP de 96.23%, puțin sub media industriei, iar câștigurile obținute vin prin intermediul celor 243 de modalități diferite de plată.

Succesul serialului nu doar că a inspirat furnizorii de jocuri de cazino online să lanseze sloturi inspirate din această temă, dar a ținut și prima poziție pe platformele de specialitate precum Netflix, acolo unde a fost vizionat într-un număr foarte mare. Povestea spune realitatea despre cartelurile de droguri din Columbia și eforturile forțelor de ordine din întreaga lume de a-l stopa pe celebrul Pablo Escobar. Până la urmă iscusința agenților americani conduși de Steve Murphy a dus la uciderea celui recunoscut drept „regele cocainei”.

„Miami Bici”, unul dintre cele mai de succes filme românești

România a fost reprezentată foarte bine la capitolul acesta al filmelor lansate, iar unele proiecte precum „Miami Bici” au doborât toate recordurile. Proiectul în care au fost implicați Codin Maticiuc, Matei Dima, Letiția Vlădescu și mulți alții, prezintă povestea lui Ion și Ilie, doi tineri  care sătui să locuiască într-un oraș întunecat din România, aleg să își trăiască visul american și ajung în însorita Florida. Ajunși acolo, aceștia s-au trezit în mijlocul unui plan machiavelic al șefului lor, un alt român stabilit în Miami și care se dovedește că este interlop.

Lansat în luna februarie a anului 2020, Miami Bici este regizat de Jesus del Cerro, iar povestea a prins la publicul din România. Interesați de povestea filmului au fost și  oamenii din echipa Skywind Group, care au decis să lanseze un joc de păcănele inspirat din povestea filmului și pe care l-au numit „Miami Bici”. Slotul video a fost lansat în primăvara anului 2021 și a venit cu 40 de modalități de plată și o schemă de joc alcătuită din cinci role și patru rânduri.

Filmele de succes vor rămâne mereu nemuritoare, iar dezvoltatorii de păcănele online știu lucrul acesta și este doar unul dintre motivele pentru care să te gândești că filmul tău preferat poate avea un corespondent în industria jocurilor de noroc.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Back to top button