glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

Câţi oameni din DEVA au posibilitatea ca atunci când se trezesc dimineaţa din somn şi privesc pe fereastră, să vadă Cetatea în toată minunăţia ei? Tu poţi fi unul dintre cei norocoşi!

Apartament cu trei camere, decomandat, hol central mare, două băi, în total 83 mp, zona Dorobanţi. La subsol un beci de 9 mp. Termopane în stare perfectă. Două aparate de aer condiţionat. Centrală termică pe gaz, Viessmann. Se vinde cu bucătăria şi baia complet mobilate cu mobilă făcută la comandă iar camerele parţial mobilate. Dulapuri încastrate, cu uşi culisante, în dormitor, o cameră şi la cămară. Uşi din lemn cu tocurile învelite, făcute la comandă. Parchet laminat peste tot. Gresie şi faianţă în baie. Duş cu perete de sticlă şi inox.

E drept că e la etajul patru, dar altfel n-ai fi avut priveliştea de care spuneam la început. Nu trebuie însă să-ţi faci griji: plafonul are hidroizolaţie cu membrană bituminoasă şi termoizolaţie cu vată de 15 cm grosime. În ce priveşte urcatul pe scări, la un moment dat îmi vei mulţumi pentru forma fizică menţinută fără vreun efort neplăcut. De asta te poţi lămuri atunci când mă vei întâlni să-ţi prezint apartamentul. Chiar aşa! Merită să-ţi faci timp măcar să vii să-l vezi. Nicio prezentare sau imagine nu arată ca realitatea.

Şi… apropo de imagini. Dacă te uiţi bine, vei vedea multe biciclete. Cam asta înseamnă să stai la etajul patru mai mult de 20 de ani

Preţ: 69.500 euro. Negociabil în limite largi. Informații la: 0721 374 581

Back to top button