glasul-hd.ro Web analytics

Economic

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara organizează festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județ – GALA EXCELENȚEI ÎN AFACERI – TOPUL FIRMELOR DIN JUDEŢUL HUNEDOARA, ediția a 26-a

Evenimentul va avea loc în data de 22 noiembrie 2019, ora 18, la Lake Balroom Domeniile Streiului.

TOPUL FIRMELOR este cartea de vizită a succesului în afaceri, evenimentul celor care şi-au respectat angajamentul la performanţă, căruia i-am dedicat în fiecare an un proiect legat de comunitatea de afaceri.

Dacă ediția de anul trecut a stat sub semnul Centenarului și aniversării celor 25 de ani de excelență în afaceri, ediția din acest an promovează economia circulară sub titlul VERDE LA AFACERI! și este realizată cu sprijinul Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara.

Proiectul își propune să coaguleze și să dezvolte comunitatea tuturor actorilor care vor să aibă o activitate responsabilă pentru județul Hunedoara, având nucleu principal mediul de afaceri local. În acest context, vor fi recunoscute și premiate proiecte de succes ale unor reprezentanți ai comunității locale, atât din mediul de afaceri, cât și din societatea civilă, care contribuie la crearea un mediu curat, nepoluat.

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara acordă distincții celor mai bune firme din județ, pe baza unei metodologii unice, complexe și unitare la nivel național, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate județele țării.

Topul firmelor a devenit an de an, fără nici o îndoială, cea mai importantă competiţie în afaceri, care a câştigat notorietate şi prestigiu la nivel local şi naţional. Organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obţinut în fiecare an rezultate economice foarte bune.

La eveniment sunt așteptați să participe peste 200 de invitați – reprezentanți ai celor mai performante companii, ai mediului politico-administrativ, social şi massmediei locale.

Clasamentul firmelor premiate este realizat pe baza rezultatelor financiare ale fiecărei firme pe anul 2018, înregistrate la Ministrul Finanţelor Publice. Datele de identificare ale firmelor provin de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, domeniul de activitate din bilanţurile acestora, iar actualizarea lor s-a făcut în baza declaraţiilor comercianţilor.

Criteriile de grupare au fost stabilite în funcţie de domeniile de activitate şi mărimea firmei, indicatorii de eficienţă au luat în considerare cifra de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat.

La întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.770 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 3.115 de firme, 1.060 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri.

Şi în acest an premiem cele mai bune firme din judeţ, în cadrul TOP 10. De asemenea, vor fi recunoscute și promovate performanțe reale și oneste ale unor reprezentanți ai comunității locale, atât din mediul de afaceri, cât și din societatea civilă.

Festivitatea de premiere va fi urmată de un dineu festiv și un recital extraordinar de pop opera susținut de membri grupului vocal AD LIBITUM VOICES din Cluj Napoca, colaboratori activi ai Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, dar si ai altor institutii artistice din tara, finaliști ai concursului X-Factor 2017 si invitati speciali ai Galei finale Eurovision 2018.

Firmele premiate la Topul județean participă la alcătuirea clasamentului național, din care în acest an, 19 firme din județul Hunedoara sunt situate pe prima poziție. Acestea sunt:

ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS PRODUCTION ROMANIA S.R.L.
AVIS 3000 SA
BIVARIA GRUP SRL
CART MET PLAST SRL
CERURIM S.R.L.
CHARPATIAN EXPLORATION S.R.L.
DAD PAJISTI S.R.L.
DENNIS SOUND SRL
EDOROM METAL SRL
INGECO SRL
LAUKAR CARBON S.R.L.
PACEHANA PIESE TURNATE S.R.L.
RERAT HELVETIA COMPANY S.R.L.
ROM LEATHER SOFAS SRL
SARMISMOB SA
SOCIETATEA NATIONALA DE ÎNCHIDERI MINE VALEA JIULUI S.A.
TAMEDA SRL
TEHNOFOR STAR SRL
VEST WEEK – END COM SRL

Back to top button