glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Bărbat arestat după ce a amenințat cu acte de violență un alt bărbat și i-a tăiat trei dintre anvelopele autoturismului personal

În data de 31.08.2020, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în data de 30.08.2020, în jurul orei 06.00, persoane necunoscute au pătruns în incinta minei Livezeni, din municipiul Petroșani, unde i-au tăiat 3 dintre anvelopele autoturismului personal şi l-au amenințat cu acte de violență.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub  aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și amenințare, iar în urma investigaților efectuate în cauză, au identificat un tânăr de 24 de ani, din Petroșani, faţă de care efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor reclamate.

Poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, faţă de tânăr, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva. În cursul acestei zile, tânărul urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea dispunerii de măsuri legale.

 

Back to top button