glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo e lider după un singur meci jucat în două etape

Victorie absolut logică pentru Autobergamo la debutul în noua ediţie de campionat. Tânăra echipă condusă de Adrian Moţ a învins duminică seară pe Clujana Cluj Napoca cu un concludent 10 – 1, într-un joc disputat în Sala Sporturilor din Deva. Înaintea partidei a avut loc prezentarea lotului devean pentru sezonul 2019 – 2020 şi de asemenea premierea lui Andre Sasse pentru titlul de golgeter cucerit la ediţia precedentă a Ligii 1 de futsal.

Celelalte meciuri din etapa a doua, Odorheiu – Informatica şi United – Dunărea, au fost amânate din cauza acţiunii echipei naţionale a României. Imperial Wet a stat în această rundă. Graţie acestui rezultat, Autobergamo s-a instalat provizoriu pe primul loc în clasament, depăşind la golaveraj pe Imperial Wet Miercurea Ciuc şi United Galaţi, toate cu câte trei puncte.

Dispută inegală din toate punctele de vedere

Veniţi la Deva doar cu nouă jucători, dintre care doi portari, fără antrenor şi fără delegat (pe foaia oficială a fost trecut portarul Raul Filimon), clujenii au apărut în postura de victimă sigură. Mai ales când Andre Sasse a deschis scorul după numai 72 de secunde cu un şut la vinclu, publicul aştepta un scor-fluviu. Ribeiro şi Sasse puteau marca din pentru 2 – 0, nu au făcut-o şi scorul a devenit 1 – 1. Cioban a egalat împotriva cursului jocului cu un şut pe jos de la zece metri, dar a fost un simplu foc de paie. După alte ratări cu Toader şi Sasse în prim-plan au venit trei goluri în patru minute pentru Autobergamo. Ribeiro – deviere spectaculoasă cu călcâiul după o pasă a lui Sasse, Toader – după ce Sasse trimisese balonul în bară şi Gavrilă – la capătul unui un-doi cu acelaşi Sasse au dus scorul la un 4 – 1 mai apropiat de aspectul meciului. Au mai fost şi câteva ratări incredibile, Filimon a scos şi el câteva mingi pe care scria gol, Ribeiro a trimis balonul sub transversală, dar acesta s-a încăpăţânat să nu intre în poartă, astfel încât la cabine s-a intrat cu doar trei goluri diferenţă.
Partea secundă a fost încă şi mai dezechilibrată, un joc de-a pisica şi şoarecele. Sasse a făcut 5 – 1 la un corner bătut de Toader, iar minutele 29 şi 30 au fost de coşmar pentru oaspeţi, Branea – ultima achiziţie a devenilor – şi Sasse marcând alternativ, în cadenţă, câte două goluri pentru 9 – 1. Ribeiro a fost cel care a închis tabela cu două minute înainte de final, pecetluind un scor care trimite pe Autobergamo pe primul loc al clasamentului provizoriu.

Autobergamo Deva – Clujana Cluj Napoca 10 – 1 (4 – 1)

Autobergamo: Iancu, Şerban – Pieptea, Fernandez, Sasse, Ribeiro, Gavrilă, Toader, Vesa, Grosu, Kovacs, Mallouk, Branea, Anton. Antrenor Adrian Moţ
Clujana: Filimon, Mocan – Cioban, Daradics, Incze, Bercea, Olteanu, Kis, Takacs.
Au marcat: Sasse (2, 23, 30, 30), Ribeiro (13, 38), Branea (29, 30), Toader (14), Gavrilă (16), respectiv Cioban (5)

Back to top button
Close
Close