glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

5 motive pentru care ai nevoie de pantofii Dr. Martens

Istoria de 60 de ani a lui Doc Martens este plină de întorsături surprinzătoare. Originari ca pantofi ortopedici, au devenit rapid încălțămintea preferată a clasei muncitoare engleze. În anii 1960, au sărit în mod neașteptat pe scena rock și apoi au devenit un element al ținutelor diferitelor subculturi. De aici, la rândul lor, și-au făcut drum în lumea modei, iar apoi înapoi în stradă, ceea ce a făcut să apară din ce în ce mai multe modele diferite.

Doc Martens – calitate și stil care își merită prețul

Istoria neobișnuită a pantofilor Doc Martens și multitudinea de asociații pe care le aduc îi fac ceva mai mult decât o încălțăminte confortabilă. Din anii 1960, când Pete Townshend de la The Who a defilat pe scenă pentru a-și sublinia mândria față de rădăcinile sale muncitoare, Doc Martens a ajuns să fie iubit de alte vedete ale muzicii. Unii dintre ei chiar proveneau din galaxii foarte îndepărtate – precum Kurt Cobain și Elton John. Inclusiv Papa Ioan Paul al II-lea avea o pereche de Doc Martens albi și trebuie să fi fost mulțumit de ea, deoarece ar fi comandat acești pantofi și pentru Garda Elvețiană. Astăzi, pantofii Doc Martens sunt populari printre vedetele muzicii și de film, precum Miley Cyrus și Emma Watson, dar și alte fashioniste celebre.

În funcție de vârsta celui care îi încalță, încălțămintea Dr. Martens pe epantofi.ro pot fi o expresie fie a unei rebeliuni tinere, fie complet mature și o modalitate de a-și exprima propria individualitate. În plus, calitatea excelentă a cizmelor Martens face ca achiziționarea acestora să fie o investiție pentru mulți ani. Acesta este probabil motivul pentru care generațiile următoare sunt atât de dornice să cumpere Dr. Martens. Și cine le-a avut cândva, nu le va uita niciodată și… cel mai probabil nu se va opri doar la o singură pereche.

În prezent, Dr. Martens include diverse variante care diferă prin tipul de piele, înălțimea căptușii sau grosimea tălpii. Există, de asemenea, culori și modele noi, precum și ediții limitate, produse în colaborare cu cei mai mari artiști precum Bosh, Black Sabbath, The Who, Basquiat, Sex Pistols sau William Blake.

De ce să cumperi încălțăminte Dr. Martens: 5 motive

  • Pantofii Dr. Martens sunt realizați din piele rezistentă, naturală sau artificială, astfel că vor rezista mai multe sezoane, fiind incredibil de durabili și aproape indestructibili
  • Acești pantofi asigură o ventilație și o potrivire adecvată, datorită materialelor adecvate și tehnologiei de ultimă oră
  • Se potrivesc cu orice ținute, atât sport, cât și casual
  • Este o investiție pentru mulți ani
  • Există numeroase modele în colecțiile brandului.

O expresie a independenței și calității germane

Încălțămintea Dr. Martens este deosebit de populară în unele subculturi astăzi. Utilizatorii le tratează ca pe o expresie a originalității și independenței. Lumea modei i-a acceptat cu o lejeritate surprinzătoare, subliniindu-le versatilitatea la fiecare pas. În ciuda căptușelii înalte, încălțămintea este combinată de bunăvoie cu fuste și genți damă elegante sau pantaloni clasici, în varianta pentru bărbați.

Multe produse ale vecinilor noștri din vest sunt de o calitate excepțională. Iar acești pantofi merită și ei atenție. Sunt realizați extrem de atent și sunt foarte rezistenți.

Ca o curiozitate, se poate adăuga că în fazele inițiale de producție au fost folosite epave de avioane Luftwaffe pentru a le produce. Astăzi, ipotezele brandului au rămas – încălțămintea este extrem de solidă, și în același timp foarte confortabilă. Acestea amortizează perfect piciorul și sunt perfecte în toate condițiile meteorologice, manifestând rezistență ridicată la deteriorare.

Autumn winter season, new shoes, close-up woman shoeing warm boots. Seasonal new shoes, fashion, online store, discounts and new collections, shopping.

Calitatea înaltă a materialelor se traduce printr-un preț considerabil. Cu toate acestea, acest lucru nu descurajează fanii mărcii, care astăzi pot cheltui câteva sute de lei pe o altă pereche de Doc Martens. Cheltuială nu este prea dureroasă dacă privești retrospectiv. Această încălțăminte este extrem de rezistentă și, cu îngrijirea corespunzătoare, poate fi folosită mulți ani.

Modelele mărcii se încadrează perfect în stilurile moderne de stradă. Sunt disponibile în multe culori, ceea ce îți permite să le adaptezi stilului tău unic. De asemenea, verifică și alte sfaturi de modă, chiar și legat de accesorii, precum următorul: Un ceas nu este doar un ceas, ci și un accesoriu de modă. Află cum să alegi un ceas la modă!. Astăzi, pantofii Dr, Martens rămân sinonim cu extravaganța!

Back to top button