glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateComunitateTimp liber

– ̦ !

Primăria Municipiului Deva, CSM Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva organizează de 1 Iunie o serie de activități distractive.
Pentru că ne dorim să încurajăm un stil de viață sănătos și activ pentru copii, în timp ce se distrează și socializează cu alți copii, Bulevardul 1 Decembrie 1918 va fi locația perfectă pentru a sărbători ziua de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, prin sport.
Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: LPS ,,Cetate” Deva, AlerT în Deva, ACS Crossover Deva, Asociația Badminton Club Deva, Taekwon-do Lupii Deva, ACS Lupii Deva, Decathlon, Clubul de voluntariat OrthoCaffe, Asociația ,,Inimi Generoase”, Asociația Decebal Airsoft Club Deva, BIG FM, Crucea Roșie Română, Asociația Tenis Club Deva, O bicicletă pe zi și Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara.
⏳️Te așteptăm, de la ora 10:30, să te distrezi alături de noi, iar la sfârșitul activităților să devii SUPEREROU. Pașaportul de SUPEREROU te așteaptă să-l revendici de la voluntarii evenimentului!
Există o multitudine de activități sportive pe care le puteți alege în funcție de preferințele voastre. Puteți juca fotbal, baschet, volei, tenis, teqball sau badminton.
În plus, activitățile precum dansul – FLASHMOB, demonstrație taekwon-do, parcurs aplicativ, airsoft, crosul SUPEREROILOR, parada bicicliștilor sau pictura sunt la fel de distractive și benefice pentru copii.
Programul zilei de 1 Iunie:
• Locație: Bulevardul 1 DECEMBRIE 1918
✔️Ora 10:30 – START ACTIVITĂȚI
Parcursuri aplicative, tenis, volei, fotbal, badminton
✔️ ORA 11:30 – DEMONSTRAȚIE DE TAEKWON-DO
✔️ ORA 12:00 – FLASHMOB – Îmbracă-te cu un tricou alb!
✔️ ORA 12:30 – CROSUL SUPEREROILOR, înscrie-te și tu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeNOLljl1xciv…/viewform
✔️ ORA 13:00- PARADA BICICLIȘTILOR
– traseu pentru persoane care au împlinit vîrsta de 14 ani, înscrie-te și tu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfry4vOmjoMkM…/viewform
– traseu pentru persoane sub 14 ani – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – trafic inchis
✔️ORA 13:10 – Traseu pentru role/trotinete și biciclete
Haideți să sărbătorim Ziua Copilului, prin sport și mișcare!
Indiferent de activitatea pe care o alegeți, aveți grijă să fiți în siguranță și să vă distrați împreună.
Back to top button