Home / Actualitate / Ziua Ștafetei la ISU Hunedoara
stafeta-isu

Ziua Ștafetei la ISU Hunedoara

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență s-a alăturat campaniei naționale, intitulată „Ziua Ștafetei”, ce promovează dreptul tinerilor de a-și construi propriul viitor. În acest sens, în preajma Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor, elevii au putut  exersa, pentru o zi, meseria pe care vor să o practice în viitor.

Inițiativa, aflată la a V-a ediție, coordonată la nivel național de către Fundația Terre des hommes Elveția se bucură de succes și în rândul tinerilor hunedoreni care au ales diferite domenii de activitate pentru a experimenta detaliile și ritmul în care se desfășoară activitățile. De meseria de pompier a fost interesat un grup de eleve ale Colegiului Național „Aurel Vlaicu” Orăștie care a primit ștafeta din partea comandantului Detașamentului Orăștie. Timp de o zi, tinerele au aflat cum pot deveni ofițeri sau subofițeri în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara și care sunt detaliile intervențiilor de prim ajutor, descarcerare sau stingerea incendiilor.

Despre Livia BOTICI

Citește și

O astfel de jucărie ar mai fi alinat suferinţa unei fetiţe, dacă furnizorul şi o companie de curierat ar fi dat dovadă cu adevărat de profesionalism

Fan Courier și Elefant.ro răpesc bucuria unui copil grav bolnav. Spiritul sărbătorilor nu vine cu poșta rapidă

Serviciile îndoielnice, lipsa de comunicare și amabilitate a personalului filialei din Deva a firmei Fan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *