glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Zeci de mii de lei amendă şi peste o sută de metri cubi de lemn confiscat

Administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Deva a încasat o amendă în valoare de 10.000 de lei şi i-a fost confiscat peste 180 de metri cubi de material lemnos,
pentru că a primit avize de însoţire material lemnos fără provenienţă legală.

Poliţiştii din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice şi Serviciului Investigarea Fraudelor, împreună cu lucrători ai I.T.R.S.V. Timişoara – I.S.V. Hunedoara au efectuat un control la o societate comercială din Deva pe linia activităţii de exploatare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos. În urma controlului efectuat, faţă de societatea comercială a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 10.000 lei şi confiscarea valorică de 181,931 mc material lemnos, în valoare de 21331,19 lei, pentru că a primit avize de însoţire material lemnos fără provenienţă legală.
Totodată, o angajată a firmei a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru emiterea de avize de însoţire a materialului lemnos, fără a fi completate conform legislaţiei în vigoare.