glasul-hd.ro Web analytics

Diverse

www.glasul-hd.ro este cel mai citit site de ştiri din judeţul Hunedoara

Site-ul cotidianului Glasul Hunedoarei este cel mai accesat portal din judeţul Hunedoara. Conform contorului www.trafic.ro site-ul glasul-hd.ro se află pe primul loc între publicaţiile hunedorene cu o clasare naţională pe locul 131 la categoria “ştiri/massmedia”. Site-ul nostru a avut săptămâna trecută un număr de 10.657 de cititori unici. Cifrele de audienţă sunt în continuă creştere numărul de cititori unici, ajungând în ultimele şapte zile la 14.501.

Site-ul glasul-hd.ro este urmat în clasament de pagina de internet a cotidianului Mesagerul Hunedorean, locul 136 cu 10.237 cititori unici pe săptămână şi pagina web a Ziarului Văii Jiului, locul 145, cu 9.388 vizitatori săptămânali.

Surprinzătoare este căderea site-ului cotidianului Ziarul Hunedoreanului (zhd.ro) care se clasează pe locul patru – penultimul – dintre publicaţiile judeţene (locul 150 pe ţară la categoria “ştiri/massmedia) cu   8.846 de accesări unice pe săptămână. Pe ultimul loc se situează pagina web a ziarului “Servus Hunedoara” (locul 186 pe ţară) cu 5422 de cititori unici pe săptămână. Site-ul “trafic.ro” este un portal care contorizează cifrele de audienţă ale paginilor web din România împărţite pe mai multe categorii. Dintre cotidianele hunedorene doar cele mai importante sunt monitorizate pe acest contor, cifrele relevate oferind o imagine clară, credibilă şi obiectivă referitoare la audienţa pe care o au publicaţiile judeţului.

În galeria foto vedeţi clasarile tuturor cotidianelor din judeţul Hunedoara

One Comment

  1. Va rog sa ma informati cum as putea publica „O poveste (adevarata) din Arizona” si care sunt preturile de publicatie.