glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Winter Tour în Parâng și un recital de flaut – pe agenda de timp liber

Primul weekend din februarie este rezervat pentru un concert de muzică clasică și pentru adrenalină și distracție pe pârtie. Așadar, melomanii sunt invitați la „Flute Fantasia”, un recital de flaut în scop caritabil, iar pasionații sportului alb sunt așteptați la o nouă ediție a Winter Tour în Parâng.

Winter Tour, la a V-a ediție în Parâng

Stațiunea montană Parâng găzduiește, sâmbătă, o nouă competiție de anvergură. Este vorba despre cea de-a V-a ediție a Winter Tour, care va aduce multă distracție și surprize celor care aleg să-și petreacă sfârșitul de săptămână în Parâng. Rideri înfocați sau începătorii veniți cu sănii pot participa la o mulțime de jocuri și competiții sportive distractive. Miza va fi buna dispoziție! Noutatea ediției este aplicația de mobil Winter Tour, o jucărie utilă pentru toți cei care ajung pe pârtii și singura aplicație românească gratuită cu skitrack. Prin intermediul aplicației, schiorii pot asculta radio, pot suna la Salvamont și pot să folosească funcția de skitrack pentru a-și urmări evoluția, kilometri parcurși, viteza cu care au schiat și alte funcții interesante de descoperit. „O zi pe pârtie cu Winter Tour începe dis-de-dimineață, pe schiuri sau placă. Cei mai harnici schiori prind primele urcări cu cele mai plăcute raze de soare și pășesc primii pe urmele perfecte lăsate de ratrac. După câteva coborâri și poate câteva căzături, toată lumea ajunge negreșit în lounge-ul Winter Tour, un apre-ski de zi. Aici e de venit cu prietenii pentru pauze bine-meritate, re-energizare, fun, jocuri și premii. Schiază alături de Winter Tour, participă la concursurile de pe pârtii și poți câștiga o mulțime de premii: o săptămână la schi pe Madonna di Campiglio (Italia), echipamente de ski, bilete la Neversea Festival, action cams, gadgeturi cool, și multe, multe altele”, au precizat organizatorii WINTER TOUR 2018. Stratul de zăpadă în stațiune este generos, se anunță noi ninsori, iar Primăria Petroșani s-a mobilizat pentru a le oferi oaspeților cele mai bune pârtii. Și instalațiile de transport pe cablu vor funcționa la întreaga capacitate, totul pentru ca turiștii să petreacă un weekend perfect în Stațiunea Parâng.

Recital de flaut în scop caritabil la Deva

flautMelomanii din județ sunt așteptați în acest final de săptămână la un eveniment muzical, în scop caritabil. Este vorba despre „Flute Fantasia”, un recital excepțional în cadrul Academiei de Flaut de la Deva. Evenimentul este organizat de Clubul „Lions” Deva Sarmizegetusa și are loc duminică, 4 februarie, de la ora 19:00. Scopul evenimentului constă în strângerea de fonduri. Intrarea se va face pe bază de invitații. Prețul unei invitații este 15 lei și poate fi procurată de la Cofetăria „Arta” Deva. Potrivit organizatorilor, toți banii strânși în urma acestui eveniment vor fi direcționați pentru ajutorarea copiilor din Centrul de Plasament Brad și Centrul de Plasament Orăștie. Recitalul va fi susținut de trei soliști internaționali, flautiștii Agata Igras (Polonia), Matei Ioachimescu și pianista Verona Maier. Programul „Flute Fantasia” propune o demonstrație de maximă virtuozitate și spectaculozitate, „fantezii” construite în jurul unor teme din opere celebre, precum „Wilhelm Tell”, „Rigoletto” sau „Carmen” de Georges Bizet, dar și momente de rafinament sonor ce promit să poarte publicul departe de grijile cotidiene.

„All inclusive”, o comedie spumoasă la centrul cultural devean

foto casetaHunedorenii de toate vârstele au posibilitatea să ia parte la spectacolul „All inclusive”, o comedie spumoasă, a cărei premieră s-a jucat cu casa închisă. Este cea mai nouă producție regizată de Vlad Zamfirescu, fiind presărată cu situații de o ironie comică și replici de tot hazul. Acțiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) și fiica lor, Adele (Diana Roman). Ajunși în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20 de ani, cei doi părinți par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viața până în acel moment. Existența lor ia o turnură neașteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunță că trăiește o poveste de dragoste cu nimeni altul decât profesorul ei, Vincent (Vlad Zamfirescu), de la care așteaptă un copil, iar Maurice traversează criza vârstei de mijloc convins că își va găsi fericirea în brațele veselei Monique (Mirela Oprișor), sora iubitului fiicei sale. Spectacolul are loc în data de 2 martie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva. la Biletele pentru reprezentație sunt puse în vânzare la prețul de 60 de lei, la agenția de bilete a centrului cultural devean, de luni până vineri, între orele 16:00-17:00, și sâmbăta, între orele 11:00-13:00. Informații suplimentare și rezervări pot fi obținute la numerele de telefon 0721.055.037 sau 0354.408.907.

Vezi și

Close