glasul-hd.ro Web analytics

Sport

West Deva, învinsă acasă de Luceafărul Buzău

Etapa cu numărul 19 din Liga 2 la futsal a adus rezultate scontate, lipsind surprizele (în această categorie înscriindu-se poate doar scorul cu care fosta prim divizionară KSE Tg. Secuiesc a pierdut la Vicov cu Bukovina, nu şi înfrângerea în sine).

Din păcate nici West Deva nu a reuşit să răstoarne „calculul hârtiei”, cedând pe teren propriu cu 3 – 7 în faţa Luceafărului Buzău, echipă aflată foarte aproape de calificarea la barajul de promovare care duce în prima ligă. Cu toate că în tur la Buzău cei de la West s-au impus cu un spectaculos 9 – 8, în partida de duminică de la Deva ocupanta locului 2 în Liga a doua a câştigat după un meci controlat în cea mai mare parte, dovedind că vrea într-adevăr mai mult decât prezenţa în al doilea eşalon. Pentru gazdele de la West au marcat Vişan (revenit în formaţia deveană după ce a absentat motivat la ultimele partide), Alin Paul şi Moldovan, în timp ce golurile oaspeţilor de la Luceafărul au fost reuşite de Moise – trei, Toma Vincene – două, Chivu şi Marcu.

Cu acest rezultat West Deva rămâne pe locul 8 în clasament, la şapte puncte de locul 7 ocupat de KSE Târgu Secuiesc şi la şase puncte de locul 9 deţinut de Inter Gheorgheni.

Etapa 19 Liga 2, rezultate

Pro Tineret Sighişoara – Inter Gheorgheni 4 – 3

Bukovina Vicov – KSE Tg. Secuiesc 15 – 8

Futsal Ceahlăul – Dinamo Leonardo Oradea 15 – 6

West Deva – Luceafărul Buzău 3 – 7

Fortius Buzău – CFF Clujana Cluj 3 – 5

Colţea Braşov – Kereszthegy Remetea 9 – 4

restanţa Luceafărul Buzău – Colţea Braşov se joacă în 19 aprilie

etapa viitoare, 21 – 22 aprilie

Kereszthegy Remetea – West Deva

Luceafărul Buzău – Futsal Ceahlăul

KSE Tg. Secuiesc – Pro Tineret Sighişoara

Dinamo Leonardo Oradea – Fortius Buzău

Inter Gheorgheni – Colţea Braşov

CFF Clujana Cluj – Bukovina Vicov