glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Weekend plin de evenimente în judeţ. Zeci de jandarmi vor veghea la ordinea şi siguranţa publică

Hunedorenii care nu şi-au făcut încă planuri pentru sfârşitul de săptămână pot alege să participe la o serie de manifestări culturale ce vor avea loc în mai multe locaţii din judeţ. De la serbări câmpeneşti, la competiţii sportive, fiecare are de unde alege.

Forţele de ordine le atrag atenţia participanţilor să respecte regulile impuse de organizatori pentru a nu avea loc evenimente neplăcute.

Pentru acest sfârşit de săptămână au fost programate manifestări atât în Valea Jiului, cât şi în comunele Ilia, Şoimuş şi Certej. Peste 80 de jandarmi vor asigura un climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor, în perioada 31 iulie – 03 august 2, atât la manifestaţiile cultural-artistice, religioase sau sportive ce se vor desfăşura în spaţiul public, cât şi în staţiunile şi pe traseele montane din judeţul Hunedoara. De asemenea jandarmii vor asigura ordinea publică în zona lăcaşelor de cult din municipiul Deva, precum şi la mănăstirea Prislop”, precizează reprezentanţii IJJ Hunedoara.

Evenimente programate în judeţ

Festivalul Internaţional de Folclor CARPATICA – care se desfăşoară în localităţile Ilia, Şoimuş şi Brad;

Zilele Minerului care se desfăşoară în municipiul Lupeni;

Zille comunei Certej – are loc în perioada 1-3august 2014;

Festivalul Drumeţii Montane – Cheile Buţii – 2 august 2014;

„Retezat Maraton” organizat de Asociaţia LIBRA Natura din Timişoara – Start şi sosire în Staţiunea Râuşor – evenimentul are loc în data de 2 august.

Jandarmii recomandă tuturor participanţilor la aceste adunări publice să respecte recomandările făcute de organizatori sau de forţele de ordine”, IJJ Hunedoara