glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Weekend la film, teatru, concert şi vernisaj. Hoaţa de identitate şi Zâna trotuarelor, Vestitorii primăverii

La sfârşitul acestei săptămâni, hunedorenii sunt aşteptaţi să ia parte la o serie de evenimente de toate genurile.

Cinefilii sunt invitaţi la „Hoaţa de identitate”, un film în regia lui Seth Gordon, iar iubitorii de teatru au ocazia să urmărească o comedie de „zile mari”, „Zâna trotuarelor”, în regia lui Mihai Panaitescu. Tinerii petrecăreţi sunt aşteptaţi la un concert intitulat „Vestitorii Primăverii”, susţinut de mai mulţi artişti români. Tot în acest weekend, la Deva şi Hunedoara, vor avea loc două vernisaje ale expoziţiilor „Culorile Africii” şi „Femina”.

„Hoaţa de identitate” rulează la Deva

Cinefilii sunt aşteptaţi la Cinematograful „Patria” din Deva pentru a viziona filmul „Hoţa de identitate”, în regia lui Seth Gordon. Filmul va rula începând de astăzi şi până miercuri, cu începere de la orele 15, 17 şi 19. Preţul unui bilet de la ora 15 este şase lei, iar de la orele 17 şi 19, opt lei. Jason Bateman (Horrible Bosses) şi Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuţiei de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieşit din comun care ajunge în situaţia de a lua măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată. Diana (McCarthy) trăieşte regeşte, ca o prinţesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da, pentru că numele care stă scris acolo este „Sandy”. Sandy este un contabil (Bateman), care trăieşte în partea cealaltă a Americii.

„Zâna trotuarelor” se joacă la Petroşani

Iubitorii de teatru sunt invitaţi la Petroşani, sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, pentru a „savura” comedia „Zâna trotuarelor”, în regia lui Mihai Panaitescu. Spectacolul va fi prezentat de actorii Teatrului de Artă din Deva şi va avea loc pe scena Teatrului Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroşani. „Zâna Trotuarelor” este o piesă cu final deschis, în care autorul a construit două variante diferite, diametral opuse: una cu happy-end, cealaltă cu final tragic. Piesa de teatru se bucură de o distribuţie a actorilor Andreea Raica, Eugen Titu, Radu Pavel, Roxana Olsanschi şi Rusu Alexandru Sorin.

Deep Central şi Bianca Ioniţă sunt „Vestitorii primăverii” la Hunedoara

Tinerii petrecăreţi sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână pentru a lua parte la concertul intitulat „Vestitorii primăverii” la Hunedoara. Concertul va avea loc la Casa de Cultură din municipiu, astăzi, începând cu ora 19:00. Spectacolul va fi susţinut de mai mulţi artişti români precum grupul DeepCentral, Bianca Ioniţă şi Alin Văduva. Preţul unui bilet este 30 de lei şi poate fi achiziţionat de la casieria Casei de Cultură din Hunedoara.

Expoziţiile „Culorile Africii” şi „Femina”, vernisate la Deva şi Hunedoara

Iubitorii de artă şi cultură din judeţ au posibilitatea să vizioneze, în acest sfârşit de săptămână, două expoziţii la Deva şi Hunedoara. Este vorba despre expoziţia de textile, sculpturi sau instrumente muzicale, „Culorile Africii” a cărui vernisaj va avea loc astăzi, cu începere de la ora 12:00, la sediul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva. Tot în acest weekend, începutul primăverii va fi sărbătorit de Galeriile de Artă din Hunedoara printr-o expoziţie de grup dedicată sexului frumos. Vernisajul expoziţiei „Femina” va avea loc astăzi, cu începere de la ora 17:00. Iubitorii artelor plastice vor putea admira pe simezele galeriei lucrări realizate de trei tinere şi talentate artiste din judeţul Hunedoara.

Vezi și

Close