glasul-hd.ro Web analytics

Politică

(VIDEO) Mircia Muntean dă un semnal de unitate împotriva lui Mărginean. Fostul edil al Devei face apel la maturitatea clasei politice și vorbește despre o coaliție a partidelor de dreapta, care să susțină un singur candidat la alegerile parțiale din 5 noiembrie.

În primul material filmat apărut de la încarcerarea sa, Mircia Muntean vorbește despre alegerile care urmează să-i stabilească succesorul în postul de primar al municipiului Deva. Acesta susține că Petru Mărginean se face vinovat de situația neplăcută în care se află momentan și îndeamnă politicienii de dreapta să formeze o mare coaliție împotriva candidatului propus de PSD pe ultima „sută de metri”.

„Cred în înțelepciunea devenilor, că vor analiza de data asta mult mai bine și se vor prezenta cu mic, cu mare, la vot. Pentru că este important cine va conduce municipiul Deva, chiar și în cei doi ani cât va fi până la alegerile din 2020. Cred în continuare în nevinovăția mea și vreau să transmit că vinovatul principal a fost domnul Mărginean cu cei trei acoliți ai săi, domnul Goia cu echipa. Cei care nici ei nu recunosc, nici astăzi, că nu am condus eu mașina de la Hunedoara până la Deva. Bineînțeles că voi dori succes, din suflet, unei coaliții în jurul unui reprezentant din opoziție, care ar fi el, să poată să învingă și să poată să vă reprezinte cu cinste, așa cum am făcut-o și eu în cele șase mandate, unul de parlamentar și cinci de primar al municipiului Deva. Eu îmi duc mai departe crucea, și sper cât de curând să felicit pe noul primar ales al municipiului Deva”, a declarat Mircia Muntean. Fostul edil a revenit apoi întărind ideea realizării unei coaliții a partidelor de dreapta. „Ați văzut că am și vorbit direct de coaliție, pentru că aici am timpul necesar să analizez și să întorc pe toate fețele problemele, la care mă pricep. Aș dori să avem în municipiul Deva măcar doi oameni politici care ajutați, nu de forțe obscure, ci pe forțele lor, așa cum m-am ridicat eu de jos, învățând, până am ajuns în frunte și probabil că am deranjat atunci când eram prea bun. Cu sufletul deschis le spun devenilor: Votați pe oricine altcineva decât pe cel care ne-a făcut traseiști și el este acum el însuși al municipiului Deva”.
Apelul lui Mircia Muntean vine în contextul în care colegul său de partid și coechipierul alături de care a câștigat Primăria Deva în anul 2016, viceprimarul Răzvan Mareș, a declarat că se gândește la posibilitatea de a nu candida și că va face orice ca omul care i-a făcut rău lui Mircia Muntean să nu câștige alegerile, referindu-se la candidatul PSD, Petre Mărginean.

4 Comments

  1. Mircia spune ca s-a ridicat singur… a uitat ca a fost ridicat de ceea ce chiar el numeste „fortele obscure” care l-a tinut ca pe marioneta in fruntea Devei. A castigat alegerile numai prin minciuni si manevre, spre rusinea si decaderea partidului care l-a sustinut.
    Desi toate probele care l-au incriminat sunt reale si concludente, Mircia crede in nevinovatia sa… sigur, nu mai stie, era atat de beat… Dar cand a donat terenurile pentru care a luat 4 ani de inchisoare era tot beat? Posibil. Ar trebui sa stea acolo unde este, cu rusinea in suflet, cu rusinea de a fi mintit si inselat populatia municipiului Deva. Dar nu are asa ceva. De aceea s-a si inhaitat cu un alt mincinos, Geoana, si a lasat mostenire la primaria municipiului un alt mincinos care a distrus locurile pe unde a trecut. Noi, cetatenii devei care au ceva in cap in afara de taritele turnate de politicienii nesimtiti, suntem oripilati de iesirea mincinosului in presa. Nu e bun Margineanu, asa-i, dar tu esti penibil, Mircia!

  2. Lectii de la un puscarias? Asta e bune , stai acolo la racoare in tihna prietene vezi-ti de treaba ta