glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

(VIDEO) Bătaie într-o parcare, după o șicanare în trafic

Bătaie în parcarea dintr-o benzinărie din Orăștie, după o șicanare în trafic. Un șofer hunedorean a fost lăsat inconștient, după ce un altul, din județul Alba, l-a luat la bătaie. Deocamdată, nu se știe exact cine pe cine a șicanat, dar cert este că agresorul s-a ales cu dosar penal, pentru loviri și alte violențe. Toată scena a fost filmată de un martor al incidentului.

„Poliția Orăștie a fost sesizată despre faptul că o persoană este căzută în stația Lukoil Orăștie. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 21 de ani, din Căstău, a avut o șicanare în trafic cu bărbatul de 42 de ani, din Cugir, pe DN7. Au oprit amândoi în stația de carburanți și s-au certat. Apoi, bărbatul de 42 de ani i-a aplicat o lovitură cu pumnul celuilalt, care a căzut la pământ, inconștient. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei. Prezumtivul autor a fost identificat, la câteva străzi distanță, cu sprijinul unui echipaj de Poliție Rutieră. Urmează ca victima să depună certificatul medico-legal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu

Victima a fost transportată la Spitalul din Orăștie.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial, cu pierderea pentru scurtă durată a stării de conștiență. Avea un hematom la nivelul ochiului stâng, durere la nivelul maxilarului și escoriații la nivelul mâinii stângi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Loading...