Home / Actualitate / (VIDEO) Bătaie într-o parcare, după o șicanare în trafic
bataie in trafic

(VIDEO) Bătaie într-o parcare, după o șicanare în trafic

Bătaie în parcarea dintr-o benzinărie din Orăștie, după o șicanare în trafic. Un șofer hunedorean a fost lăsat inconștient, după ce un altul, din județul Alba, l-a luat la bătaie. Deocamdată, nu se știe exact cine pe cine a șicanat, dar cert este că agresorul s-a ales cu dosar penal, pentru loviri și alte violențe. Toată scena a fost filmată de un martor al incidentului.

„Poliția Orăștie a fost sesizată despre faptul că o persoană este căzută în stația Lukoil Orăștie. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 21 de ani, din Căstău, a avut o șicanare în trafic cu bărbatul de 42 de ani, din Cugir, pe DN7. Au oprit amândoi în stația de carburanți și s-au certat. Apoi, bărbatul de 42 de ani i-a aplicat o lovitură cu pumnul celuilalt, care a căzut la pământ, inconștient. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei. Prezumtivul autor a fost identificat, la câteva străzi distanță, cu sprijinul unui echipaj de Poliție Rutieră. Urmează ca victima să depună certificatul medico-legal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu

Victima a fost transportată la Spitalul din Orăștie.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial, cu pierderea pentru scurtă durată a stării de conștiență. Avea un hematom la nivelul ochiului stâng, durere la nivelul maxilarului și escoriații la nivelul mâinii stângi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Despre Livia BOTICI

Citește și

SECUND FOTO MARE Lucrare expusa la Hunedoara

Hunedoara își redescoperă rădăcinile. Matia Corvin în Castel, Ioan de Hunedoara la Primărie

După vernisarea tabloului ce-l înfățișează pe Matia Corvin în Sala de Aur a Castelului Huniazilor, …