glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Viceprimarul Răvan Mareș va susține audiențe, în aer liber, la un birou improvizat

Viceprimarul Devei Răzvan Mareş va susţine, începând cu jumătatea lunii aprilie, audienţe în aer liber, după orele de program, la un birou improvizat, pe care îl va muta în diferite locaţii din oraş. Iniţiativa are ca scop deschiderea administraţiei faţă de cetăţeni şi se doreşte a fi încă un pas în construirea încrederii oamenilor în instituţia publică.

La audienţele în aer liber, viceprimarul Devei va fi însoţit de şefi ai serviciilor şi direcţiilor de specialitate ale Primăriei şi de consilieri locali, care vor oferi răspunsuri la problemele aduse în discuţie de cetăţeni. „Sunt destui oameni care, pur şi simplu, nu au timp să vină la Primărie, să-şi rezolve problemele. Iar alţii, poate nu au destul curaj. O să vină Primăria la ei! Dar nu venim la o simplă întâlnire. Venim cu masă, cu scaune şi cu registrul de audienţe. Ascultăm întrebările oamenilor şi le oferim răspunsurile. Încercăm astfel să reducem timpul de soluţionare a problemelor pe care cetăţenii le consideră importante. În fond, avem o obligaţie morală de a comunica direct cu oamenii şi de a le oferi infomaţiile de care au nevoie – pentru că informaţia le va permite să aprecieze în cunoştinţă de cauză acţiunile administraţiei şi să participe în mod avizat la luarea deciziilor care îi privesc”, a explicat viceprimarul Răzvan Mareş, printr-un comunicat de presă. Programul audienţelor în aer liber va fi lansat în a doua parte a lunii aprilie şi va fi anunţat, săptămânal, pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva şi pe paginile de Facebook ale edililor oraşului.

Tags

One Comment

  1. Domnule Viceprimar, aveti o viziune pentru orasul Deva ? Locuitorii orasului nostru suporta prea multa agresivitate, indeosebi zgomote provocate de masini, motociclete, sirene, santiere ilegale, ateliere de reparatii situate in imediata vecinatate a caselor si apartamentelor, etc.

    Stimati Deveni, va place ce devine oraselul nostru ?
    Avem nevoie de o mentalitate sanatoasa, o noua viata, respect fata de cei din jur, trecatori, vecini, turisti.
    Ce ne oferim unii altora ? Este timpul sa ne schimbam, caci haosul poate scapa de sub control in orice moment si regretele sunt tardive, fara rezolvare.