glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Vicepreședintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu, despre o posibilă demisie: „Sunt nemulțumit și de felul în care am fost tratat, și de felul în care merge Consiliul Județean”

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Vasilescu, cel mai probabil își va anunța demisia din instituție, zilele viitoare. „Glasul Hunedoarei” a aflat încă de vineri seara despre tensiunile dintre Vasilescu și conducerea CJ Hunedoara, dar o posibilă demisie a fost infirmată atât de el, cât și de președintele forului județean, Mircea Bobora.

Ieri dimineață, „Glasul Hunedoarei” a obținut o declarație, în exclusivitate, de la vicepreședintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu, pe care v-o redăm, integral: „Nu a fost înregistrată nicio demisie. Cel puțin, încă! I-am trimis un e-mail domnului Bobora. Când o să îmi depun demisia, atunci o să puteți să mă întrebați ce doriți. Sunt nemulțumit și de felul cum sunt tratat, dar sunt nemulțumit, în primul rând, de cum merge Consiliul Județean. Merge foarte prost! O să vă detaliez la vremea respectivă”, a declarat pentru „Glasul Hunedoarei” vicepreședintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu. În urma știrii publicate pe site-ul nostru, Sorin Vasilescu a revenit cu o mică rectificare: „Vreau să rectific. Lucrurile nu merg bine la Consiliul Județean. Atunci am spus <prost>, dar sunt și eu puțin tracasat. Lucrurile nu merg bine la Consiliul Județean, asta e exprimarea corectă, pe care mi-o asum. Cealaltă, într-adevăr, mi-a scăpat, și nu mi-o asum, chiar dacă au fost vorbele mele”, a spus vicepreședintele CJ Hunedoara.

Mircea Bobora, despre Vasilescu: „Eu nu am nimic să îi reproșez”

În urma anunțului făcut de vicepreședintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu, despre posibilitatea de a-și înainta demisia, Mircea Bobora, președintele instituției, spune că nu are nimic să îi reproșeze acestuia. „O să discut cu el, o să văd ce e. O să vă spun când am date concrete absolut tot. E o problemă a lui, dar nu știu dacă nu era mai bine, despre modul de funcționare a Consiliului Județean să vorbească, eventual, cu Andronache (n.r. vicepreședinte al CJ), cu mine, cu Ștefoni (n.r. secretarul instituției), cu Stoian (n.r. administratorul public al CJ). Suntem mai mulți cu care putea să vorbească. Nu mi-a spus niciodată. Am încurajat absolut toate inițiativele lui, dar în fine. Eu nu am nimic să îi reproșez, lucrurile funcționează, după părerea mea, bine. La 10 luni, trebuie, într-adevăr, să rezolvi o serie de probleme punctuale, care necesită timp foarte scurt, și avem și gândirea pentru chestiile de perspectivă. Dar astea trebuie să le discutăm împreună, pentru că nu iau eu decizii, eu nu am veleități de dictator și de alte minuni”, a declarat președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora.

Sorin Vasilescu și-a mai depus o dată demisia de la Consiliul Județean, dar și-a retras-o.