Home / Actualitate / Vechiul „Artima” a renăscut ca „Supeco”
Supeco Hunedoara_1

Vechiul „Artima” a renăscut ca „Supeco”

Carrefour România a dechis ieri, la Hunedoara, cel de-al 9-lea magazin din reţeaua sa denumită „Supeco”. Acesta este amplasat, practic, în vechiul magazin Artima (primul hipermarket care a funcţionat în oraş, mai apoi a intrat în proprietatea companiei amintite, iar în urmă cu mai bine de cinci ani a fost închis).

Supeco Hunedoara_3Conform anunţului făcut de companie, noul magazin Supeco vine în întâmpinarea hunedorenilor cu prețuri mai mici la sute de produse pentru cumpărăturile zilnice, cu o echipă de profesioniști care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor zilnice, cu peste 300 de produse vrac și aproximativ 300 de produse cu prețuri sub un leu”.  „În plus, noul magazin le oferă vizitatorilor peste 400 de produse cu reduceri pentru volume mari (cu cât cantitatea crește, cu atât prețul pe unitate scade), dedicate familiilor. Astfel, clienții pot găsi o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei” se mai arată în comunicatul emis ieri, cu ocazia deschiderii magazinului.

Supeco Hunedoara are o suprafaţă de aproape 1.500 de metri pătraţi, o parcare cu 50 de locuri, cinci case dintre care una mobilă, iar deschiderea sa a însemnat apariţia a aproape 30 de locuri de muncă.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Deva - Primaria 2314

Curtea de Conturi ne dă dreptate în afacerea „Ornamentele de Crăciun”. Prejudicii și abateri financiare de peste 23 de milioane de lei, în 2016, la Primăria Deva

Curtea de Conturi a României a publicat raportul cu privire la activitatea financiară a administraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *