glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Vasilescu rămâne vicepreşedinte al CJ. Şi-a retras demisia

Sorin Adrian Vasilescu a declarat astăzi pentru „Glasul Hunedoarei” că şi-a retras demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, depusă în scris, pe parcursul zilei de miercuri.

„Nu a fost vorba de niciun şantaj (referire la titlul dat de „Glasul Hunedoarei” unui articol anterior pe această temă – n.red.) Un om poate să rămână într-o echipă, dacă el se consideră mulţumit de condiţiile existente, sau poate să plece, dacă se simte marginalizat. Pe parcursul zilei de joi, am avut am discutat componenta politică a problemei cu domnul Laurenţiu Nistor (preşedintele PSD Hunedoara) şi domnul Mircea Bobora, iar astăzi am discutat componenta administrativă a problemei cu domnul Bobora, pentru că dumnealui este preşedintele Consiliului Judeţean. Am ajuns la concluzii rezonabile, spun eu. Nemulţumirea mea a fost că nu am avut, până acum, mai multe atribuţii care să ţină de Valea Jiului, zona din care provin. De acum încolo mă voi ocupa de mai multe chestiuni care ţin de această zonă: de relaţia cu cele şase unităţi administrativ teritoriale din Valea Jiului, de proiectele pe care CJ Hunedoara le are în această zonă, de teatrul din Petroşani şi, da, chiar şi de audienţe susţinute în zona amintită. Mi-am retras demisia”, a declarat Sorin Adrian Vasilescu.

 

Citeşte şi:

„Șantaj” la președintele CJ Hunedoara. Vasilescu: Dacă mi se dau atribuții pe Valea Jiului, sunt dispus să îmi retrag demisia

Tags