NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea în faţa Organizaţiei PDL Hunedoara
Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea în faţa Organizaţiei PDL Hunedoara

Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea în faţa Organizaţiei PDL Hunedoara

Democrat-liberalul Vasile Blaga, alături de echipa sa de susţinători şi-a prezentat vineri moţiunea în faţa membrilor Organizaţiei PDL Hunedoara. Liderul democrat-liberalilor se află în campanie, judeţul Hunedoara fiind a 15 „escală” pe care acesta o face pentru a-i convinge pe membrii de partid să îl susţină pentru un nou mandat în fruntea partidului. Alegerile intrene din cadrul PDL sunt programate să aibă loc în 23 martie.

Alături de echipa sa de susţinători din care fac parte Mircea Hava, Raluca ţurcanu, Andreea Paul Vass, Gheorghe Flutur şi alţi membrii din „garda veche” a partidului, Blaga şi-a prezentat moţiunea „România Dreaptă. PDL – Dincolo de lozinci”. În discursul său, Blaga vorbit despre nevoia de reformare a partidului, despre unitatea de care trebuie să dea dovadă democrat-liberalii pentru a putea ieşi învingători la viitoarele alegeri şi a criticat anumite decizii luate în timpul guvernării Boc, dar şi actualul Guvern.

PDL, un partid mai sărac în membrii

Spre deosebire de campania internă trecută, la întâlnirea cu Blaga nu s-au înghesuit atât de mulţi membrii de partid. O absenţă notabilă a fost şi cea a primarului municipiului Hunedoara, Viorel Arion, despre care se ştie că a susţinut la alegerile din 9 decembrie un candidat USL. Întrebat dacă, în cazul în care va fi ales din nou la „timona” partidului, va sancţiona un astfel de comportament, Blaga a precizat că: „Deja am fost acuzat că propus excluderi pentru a scăpa de membrii incomozi pentru mine. După Convenţia Naţională vor fi analizate toate organizaţiile judeţene”. Organizaţiai Judeţeană a PDL Hunedoara va fi reprezentantă la Convenţia din 23 martie de 113 delegaţi. După vizita „de campanie” a lui Blaga, conducerea judeţeană a PDL se pregăteşte să îi primească şi pe ceilalţi doi candidaţi, respectiv Elena Udrea şi Monica Macovei.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

Sursa foto: Salvamont Petrosani

Se lucrează la un regulament judeţean al zonelor montane. Unii turişti vin în judeţ, produc pagube şi pleacă nesancţionaţi

În ultimii ani sunt din ce în ce mai dese cazurile de grupuri de turişti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *