NEWS ALERT:
Home / Politică / Validarea lui Florin Oancea în funcția de primar mai așteaptă
8 Florin Oancea 0257

Validarea lui Florin Oancea în funcția de primar mai așteaptă

Magistrații Judecătoriei Deva nu s-au putut pronunța, luni, asupra validării mandatului de primar al lui Florin Oancea. Astfel, judecă- torii au decis un nou termen de judecată pentru data de 20 noiembrie.

Judecătoria Deva nu a putut valida mandatul lui Florin Oancea, întrucât mandatarul financiar al PNL nu a depus la Autoritatea Electorală Permenentă un raport detaliat al veniturilor și cheltuielilor electorale și, astfel, raportul nu a fost publicat în Monitorul Oficial. „În cauză a fost dat termen pentru data de 20 noiembrie, pentru a se face dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de art. 38, din Legea 334/2006”, a declarat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Deva, Cristina Roncioiu. Florin Oancea (PNL) a câș- tigat detașat alegerile locale parțiale de la Deva. Astfel, PSD a pierdut alegerile, după ce l-a numit candidat pe Petru Mărginean. Cu peste 40% ca independent în sondajul făcut de PSD, Mărginean a reușit să obțină doar 24,78 de procente, în timp ce Florin Oancea 42,16%. Oancea a obținut 9.065 de voturi, în timp ce candidatul de pe locul al IIlea a fost votat de 5.329 de deveni.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Carmen Harau 3662

,,Performanță” uluitoare a senatorului PNL Carmen Hărău. ,,Duamna”, pe care nici colegii nu o mai vor, intră pe ușa din dos în CECCAR

Senatorul PNL de Hunedoara Eleonora Carmen Hărău a reușit să ajungă pe locul doi deși …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *