NEWS ALERT:
Home / Actualitate / USL Deva s-a făcut stăpână pe complexul Aqualand
USL Deva s-a făcut stăpână pe complexul Aqualand

USL Deva s-a făcut stăpână pe complexul Aqualand

Discuţii aprinse în Consiliul Local Deva pe tema complexului acvatic Aqualand. Consilierii USL au reuşit să impună prin vot trei proiecte de hotărâre care vizează schimbări majore în structura de conducere şi statutul Aqualand Deva. Primul pas în acest sens a fost făcut în luna decembrie a anului trecut, când administratorul complexului acvatic, Sorin Ştefan, a fost înlocuit în funcţie cu preşedintele TNL Deva, Irinel Faur. După mai multe încercări nereuşite consilierii USL au reuşit să treacă prin legislativul local şi cele trei hotărâri care vizau modificarea organigramei, a statutului societăţii şi adoptarea unui nou act constitutiv. În şedinţa de ieri a legislativului local au fost maziliţi din funcţie directorul societăţii, directorul adjunct şi contabilul şef, pe motiv că este necesară „destructurarea găştii de la Aqualand, care organizează chermeze pentru UNPR”.

Noul administrator taie şi spânzură

Potrivit modificărilor statutului SC Aqualand SRL Deva, administratorul societăţii poate lua orice decizie de la sine putere, fără ca aceasta să fie aprobată de Consiliul Local sau de primar. De asemenea, pentru acte determinate, administratorul „poate da mandat de reprezentare şi altor persoane, iar administratorul se poate autosuspenda din funcţie pe o perioadă nelimitată delegând atribuţiile unei alte persoane din cadrul societăţii”.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

Termocentrala Mintia - Grupu 1 8841

Mintia are, din nou, gaz metan. Lider de sindicat: „Asistăm la sabotarea sectorului energetic chiar de către Guvernul României și la punerea la pământ a unei termocentrale”

Ieri după-masă, după 46 de ore în care Termocentrala Mintia a funcționat fără gaz metan, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *