Home / Actualitate / Urmează trei zile de caniculă. Apoi, revin ploile
Urmează trei zile de caniculă. Apoi

Urmează trei zile de caniculă. Apoi, revin ploile

Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 11-23 august 2014, regimul termic canicular va persista la nivel naţional până la jumătatea acestei săptămâni, cu temperaturi ce vor atinge şi 35 de grade Celsius în zonele de câmpie. Nici judeţul nostru nu va fi ferit de arşiţă.

În primele zile ale intervalului de prognoză se anunţă o vreme călduroasă, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 32-33 de grade, iar pe alocuri chiar şi de 35-36 de grade. Începând din 14 august, meteorologii prognozează instabilitate atmosferică şi o răcire treptată a vremii, cu episoade de ploi slabe, dar şi importante cantitativ, până pe 20 august. O scădere de temperatură se va resimţi începând cu data de 15 august, când la nivel regional se aşteaptă o medie a valorilor diurne de 22-23 de grade. Începând cu data de 17 august, valorile termice vor oscila între 23 şi 26 de grade şi se vor apropia de cele normale pentru această perioadă din an.

Despre Alexandru AVRAM

Citește și

O astfel de jucărie ar mai fi alinat suferinţa unei fetiţe, dacă furnizorul şi o companie de curierat ar fi dat dovadă cu adevărat de profesionalism

Fan Courier și Elefant.ro răpesc bucuria unui copil grav bolnav. Spiritul sărbătorilor nu vine cu poșta rapidă

Serviciile îndoielnice, lipsa de comunicare și amabilitate a personalului filialei din Deva a firmei Fan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *