glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Urmărit internaţional pentru tâlhărie, prins de poliţiştii hunedoreni

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Sântămăria Orlea, dat în urmărire internaţională de autorităţile judiciare italiene, după ce în 2007 a bătut o menajeră şi a furat bijuterii şi bunuri în valoare de 20.000 de euro, a fost reţinut de poliţiştii hunedoreni.

În urma unei acţiuni organizate pentru identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara şi cei ai Formaţiunii de Investigaţii Criminale Haţeg l-au reţinut pe Bobi C., de 30 de ani, din comuna Sântămăria Orlea, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au introdus o alertă cu privire la arestarea în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare.

Bijuterii şi bunuri de 20.000 de euro, furate din Italia

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu, bărbatul era căutat de autorităţile italiene, după ce, în data de 31 octombrie 2007, a comis o infracţiune de tâlhărie. Acesta, împreună cu alte trei persoane, a pătruns într-o locuinţă din Bologna – Italia, a lovit-o pe menajeră şi a furat bijuterii şi bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de euro.
Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Alba-Iulia, care a dispus măsura arestării preventive, urmând să fie predat autorităţilor judiciare italiene în vederea continuării cercetărilor.

Loading...