glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Urmărire cu final previzibil: accident şi dosar penal

Un tânăr din Hunedoara se pare că s-a uitat prea mult la filmele holywoodiene cu urmăriri de maşini din care „eroul” scapă întotdeauna neprins, iar acum s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Asta pe lângă un alt dosar penal, mai vechi.

Miercuri seara, în jurul orei 20.00, un echipaj de poliţie din Hunedoara a încercat să oprească-n trafic un autoturism BMW, pe strada Victoriei, pentru că şoferul nu purta centură de siguranţă. Conducătorul auto n-a frânat, ci a „călcat-o”. De pe strada Victoriei (cea care duce la spitalul din oraş), BMW-ul a ajuns pe b-dul Decebal, apoi a intrat pe str- Timotei Cipariu încercând să scape de poliţişti. Ghinion. La intersecţia ultimei străzi amintite cu strada Popa Şapcă, a virat la dreapta, pe sens interzis, şi s-a tamponat cu un alt autoturism, condus regulamentar, al cărui şofer a fost rănit uşor.

Tupeu inconştient

Poliţiştii l-au reţinut în scurt timp şi şi-au dat apoi seama că şoferul BMW-ului, un tânăr de 30 de ani, nu oprise nu de teama că ar fi fost amendat pentru că nu purta centura de siguranţă, ci pentru că nu avea permis de conducere şi, mai mult, avea deja un dosar penal pentru că mai fusese prins la volan, tot fără să deţină dreptul de a conduce vreun autovehicul pe drumurile publice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar nu a apucat să le petreacă pe toate în arest. Ieri dimineaţă a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, dar Judecătoria Hunedoara a decis ca tânărul să fie cercetat sub control judiciar.

Loading...