glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Urmărire ca-n filme pentru capturarea unui şofer „ilegalist”

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Petrila, a fost prins de oamenii legii după o urmărire ca-n filme pe străzile din localitate.

În timp ce executau serviciul de supraveghere şi control trafic rutier pe strada Republicii din Petrila, poliţiştii au observat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, care la vederea echipajului de poliţie a avut un comportament suspect, încercând să se ascundă de oamenii legii. Astfel, echipajul de poliţie a început urmărirea autoturismului pe strada Grădiştei, strada Aleea Sahia, iar pe strada Privighetorilor, la intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu, suspectul a fost oprit.

Şoferul avea permisul suspendat pentru 90 de zile

Odată oprit, conducătorul auto le-a spus oamenilor legii că a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor întrucât avea permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce a fost suspendat.