glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Unii acasă, alții în deplasare. Fiecare, cu același gând: trei puncte!

CNS Cetate Deva și FC Hunedoara joacă, din nou, în Liga a III-a. Primii evoluează, astăzi, acasă, împotriva celor de la Pandurii II Târgu Jiu, în vreme ce alb-albaștrii intră în iarbă 24 de ore mai târziu, pe terenul arădenilor de la CS Ineu. Ambele echipe țintesc toate punctele puse în joc.

La Deva, gazdele vin după o pauză forțată, având în vedere că au fost nevoiți să stea în etapa a doua, dar vor să profite de moment și să țină toate punctele sub cetate. FC Hunedoara trebuie să își spele păcatele după eșecul surprinzător suferit cu Performanța Ighiu, 1-2.

Reglaje înaintea derby-ului județean

Pentru CNS Cetate Deva, partida cu Pandurii II Târgu Jiu este a doua la rând acasă, după ce în etapa inaugurală devenii dispuneau cu 3-1 de ACSO Filiași și poate fi considerat un test numai bun înaintea duelului cu „vecinii” de pe Cerna de sâmbăta viitoare. Oaspeții din Gorj vin la Deva fără să fi cunoscut victoria în acest debut de sezon. „Satelitul” echipei de primă ligă a terminat la egalitate, 1-1, în deplasare cu Performanța Ighiu și apoi 0-0 cu arădenii de la CS Ineu, la capătul unor meciuri în care adversarele au dominat în mare parte a timpului. Jocul care va începe de la ora 15.00 va fi condus de o brigadă din Râmnicu Vâlcea, cu Ioan Iulian Mihai la centru și Marius Badea și Marian Truță, la cele două margini.

Imagine de retușat

FC Hunedoara caută al doilea succes de pe tărâm arădean. După ce în prima etapă s-au impus cu 2-0 pe terenul celor de la Național Sebiș, alb-albaștrii joacă sâmbătă la Ineu, una dintre echipele incomode ale seriei. Băieții lui Victor Roșca au un motiv în plus pentru a se gândi doar la victorie, după ce în runda precedentă au pierdut rușinos în fața celor de la Performanța Ighiu. Echipa de pe Cerna poate profita și de faptul că arădenii au evoluat miercuri, în deplasare, și pe terenul celor de la Ripensia Timișoara, în Cupa României – meci pe care l-au pierdut, 0-2, deși au avut un om în plus pe teren mai bine de 45 de minute. În campionat, în afară de remiza cu Panduri II, ineuanii nu au mai disputat niciun joc, având în vedere că în prima etapă au stat.

Programul complet al etapei a III-a:

Măgura Cisnădie – CSM Lugoj
Becicherecu Mic – ACSO Filiași
CNS Cetate Deva – Pandurii II Tg. Jiu
Millenium Giarmata – Minerul Motru
ASU Poli Timișoara – Metalurgistul Cugir
CS Ineu – FC Hunedoara
Performanța Ighiu – Național Sebiș
CSU II Craiova va sta.