glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Un muncitor a murit strivit între două plăci de beton

~~Accident de muncă mortal la Orăștie. Un bărbat, de 38 de ani, a murit în timp ce executa unele lucrări de construcție în zona haltei Geoagiu. Paramedicii SMURD, ajunși imediat la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Totul s-a petrecut duminică dimineața. Bărbatul, din județul Galați, era angajat la o firmă de construcții, din același județ, care obținuse un contract în zona Orăștie. „Din primele verificări, se pare că bărbatul a fost strivit între două prefabricate de beton, care erau folosite pentru montarea unui podeţ de trecere a căilor ferate peste un pârâu. Trupul bărbatului a fost transportat la spitalul din municipiul Deva pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, iar verificările au fost preluate de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.