glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Un hunedorean în echipa Simonei Halep. Cosmin Hodor va fi managerul de comunicare și proiecte speciale al numărului 1 mondial

Simona Halep, liderul la zi în clasamentul WTA, a făcut câteva schimbări în echipa sa, adăugând un nou membru important în stafful său. Ea și-a întărit echipa pe partea administrativă, cooptând un specialist pe această zonă. Hunedoreanul Cosmin Hodor va fi managerul de comunicare și proiecte speciale, după o întreagă carieră de succes.

Anunțul a fost făcut de Simona Halep, pe contul său de socializare, însoțit de o fotografie în care tenismena apare împreună cu hunedoreanul. „Vreau să vă anunţ că din echipa mea va face parte şi Cosmin Hodor, în calitate de manager de comunicare şi proiecte speciale. Bun venit în echipă, Cosmin”, a scris aceasta, pe pagina de Facebook. În acest moment Cosmin Hodor este managerul complexului Stejarii Country Club şi, în trecut, a fost director al turneului ATP de la Bucureşti. La scurt timp după anunț, Cosmin Hodor a postat și el o replică la ceea ce a scris Simona Halep. „E o mare onoare pentru mine pentru că Simona mi-a propus să fac parte din echipa ei! Nu în fiecare zi un lider mondial îți propune asta. Abia aștept să lucrez alături de ei și voi face tot ce pot pentru a ne atinge obiectivele! Mulțumesc, Simona!”, a replicat Cosmin Hodor.

Cine este Cosmin Hodor

Cosmin Hodor este un nume foarte cunoscut în lumea tenisului, chiar dacă nu pe partea de comunicare. El a fost directorului turneului ATP de la București la ultimele ediții, după ce, de la începuturile competiției, a fost responsabil cu diferite trepte ale organizării. De asemenea, este actualul manager al Stejarii Country Club, care tocmai a împlinit patru ani. În plus, potrivit site-ului doartenis.ro, este un apropiat al lui Ion Țiriac, sfătuitorul „din umbră” al Simonei, astfel că e la curent cu toate contractele ce au fost sau vor fi semnate de tenismenă, astfel explicându-se și titulatura de manager de proiecte speciale.

Totodată, scriu cei de la doartenis.ro, cel mai probabil a contat foarte mult în alegerea lui și prietenia care îl leagă cu Simona Halep. Pe lângă faptul că îl cunoaște de când era junioară, Simona stă chiar în complexul condus de el, dar fac parte din același grup de prieteni, scrie doartenis.ro. În plus, mai spune site-ul mai sus menționat, iubita lui Hodor, actrița Irina Antonie, este una dintre cele mai bune prietene ale Simonei.

Loading...