glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Ultimele retuşuri înainte de startul sezonului

CNS Cetate Deva şi FC Hunedoara au mai disputat câte un amical fiecare şi mai au în faţă doar câte o partidă de verificare până la startul noului sezon al seriei a IV-a din Liga a III-a. Ambele au reuşit să câştige în faţa unor adversari din Alba.

Devenii au trecut de colega de serie, Performanţa Ighiu, cu 2-1 (1-1), într-un meci disputat pe teren propriu, graţie unei „duble” semnate de Andrei Suciu. Marius Sîrbu a început partida cu Stănilă – Kelemen, Dosan, M. Boldea, Ungureanu – Vajda, Chelariu – Şaucă, Pribac, Făgărăşanu – Suciu. După pauză au mai intrat Iancău – Vîrtan, Şumuţiu, Firan, Doboş, Şoit, Pîrva, Budriş, Boloş, Grunţă şi Buzducea. Partida de pe stadionul „Cetate” a fost penultima pentru CNS Cetate Deva înaintea începerii campionatului, gruparea din reşedinţa judeţului urmând să mai joace astăyi, de la ora 11.00, în deplasare, cu o altă colegă de serie, CSM Lugoj. Acelaşi scenariu şi pentru FC Hunedoara. Alb-albaştrii au învins, tot pe teren propriu, cu 3-1 (1-0), Industria Galda de Jos (seria a V-a), după un meci pe care l-au dominat aproape în totalitate. Simionov a deschis scorul, Bozian l-a majorat şi după ce oaspeţii au redus din diferenţă Darius Ursachi a stabilit scorul final. Victor Roşca a trimis la joc toţi jucătorii avuţi la dispoziţie, începând în formula Ciubotariu – Maghici, Mardare, Ciumaşu, Petresc – D. Creciunesc – Drăgoescu, Bozian, Simionov – Crengăniş, Tecsi. După o oră au intrat şi Raţ – C. Creciunescu, Ciucurescu, Opîrlescu, Trăşcan – Sandu Remus – Văcaru, Gheară, Marina – Şulea, Ursachi. Alb-albştrii mai joacă doar sâmbătă, „revanşa” de la Galda de Jos, înaintea startului de sezon.

CNS Cetate debutează acasă cu ACSO Filiaşi, iar FC Hunedoara, în deplasare, la Naţional Sebiş. Programul complet al turului îl găsiţi în pagina 16 a cotidianului nostru.

Vezi și

Close