glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Ultima etapă din Liga a treia la fotbal

Sfârşitul acestei săptămâni înseamnă şi despărţirea pe anul acesta de fotbalul hunedorean. Cu două săptămâni mai târziu decât colegele din celelalte patru serii ale Ligii a treia, şi echipele din seria a patra, unde evoluează Deva şi Hunedoara, îşi susţin partidele din ultima etapă a turului.

CSM Lugoj – Cetate Deva

După înfrângerea de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, Cetate Deva are vinerea aceasta un alt meci dificil, în deplasare la Lugoj. Gazdele ocupă locul 7 în clasamentul seriei, cu 19 puncte realizate, devenii se află cinci poziţii mai jos, pe 12, având şase puncte mai puţin acumulate. Chiar dacă nu se pune în mod serios problema retrogradării pentru Cetate – ocupanta ultimului loc, singurul care duce în liga a patra, se află la opt puncte în urma sa – desigur că elevii lui Marius Sîrbu îşi doresc măcar un punct din această partidă, pentru a sta şi mai liniştiţi şi pentru un moral cât mai bun în perspectiva reluării campionatului în retur.

Minerul Motru – FC Hunedoara

Şi FC Hunedoara evoluează sâmbătă pe teren străin, la Motru, în această ultimă etapă. Va avea parte de un meci greu, crede antrenorul Adrian Iencsi, atât datorită celor două absenţe din efectivul propriu (Mardare – cu fractură de piramidă nazală şi Crăciunesc – cumul de cartonaşe), cât şi din cauza adversarului, Minerul având în joc acea ambiţie tipică echipelor din zona Olteniei. Cum însă hunedorenii au arătat în ultimele meciuri o poftă de joc în creştere şi mai ales o bună atitudine în teren, aspect la care Iencsi ţine foarte mult şi îl subliniază de fiecare dată, un rezultat pozitiv nu este deloc exclus, pentru a continua seria pozitivă a Hunedoarei în acest final de sezon.

Vezi și

Close