NEWS ALERT:
Home / Sport / Triumful perseverenţei şi al experienţei! (Galerie Foto)
Triumful perseverenţei şi al experienţei! (Galerie Foto)

Triumful perseverenţei şi al experienţei! (Galerie Foto)

Prezentă la toate cele 18 ediţii ale „Raliului Frumuseţii”, Constanţa Roşca a fost cea mai rapidă şi la ediţia din acest an. Singura competiţie de acest gen din ţară, dedicată reprezentantelor sexului frumos, a strâns la start doar 16 echipaje, trei dintre acestea venind din afara judeţului.

Aflată printre cele mai experimentate participante ale competiţiei desfăşurate, la finele săptămânii trecute, pe traseul Deva-Geoagiu Băi, deveanca a pus mâna pe trofeu, împreună cu colega sa, Adriana Moise, cu un timp total de 4:04,95 de minute.

Frumoase (şi) în spatele volanului

32 de reprezentante ale sexului frumos au lăsat deoparte orice grijă şi au pornit în trombă, dis-de-dimineaţă, la raliul dedicat lor. Au schimbat poşetele cu cronometrul şi pantofii cu toc, cu cei de pilot. Două probe de îndemânare la Deva şi Simeria şi o alta, preferată, de viteză, la Hunedoara. La bordul micuţului Fiat Punto, echipajul Constanţa Roşca-Adriana Moise a avut cel mai bun timp, la general. Pe locurile următoare s-au situat devencele Lavinia Lăzar – Ioana Maria Brănet (4:08,09) şi Ramona Copoceanu – Maria Liana Ştaier (4:08,73). Locul patru i-a revenit echipajului Marcela Brânduşa – Mihaela Poenar (Simeria – Deva) cu timpul de 4:19.85, cele două terminând de altfel, primele, la clasa a treia. Organizatorii întrecerii au mai împărţit şi alte diplome şi distincţii. Cel mai bun copilot a fost desemnat Geanina Marinela (Deva), iar cea mai drăguţă maşină a ieşit Honda Civic, condusă de echipajul clasat pe locul secund. Un premiu special a primit şi Carmen Ionela Ocolişan, pentru cei 14 ani de participare, timp în care nu a strâns nicio penalizare!

Despre Claudiu SAV

Citește și

atletism

Rezultate notabile pentru atleţii hunedoreni la Campionatul Naţional de probe combinate

Sfârşitul săptămânii trecute a programat la Bucureşti în Complexul „Lia Manoliu” întrecerile din cadrul primei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *