glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Triumful perseverenţei şi al experienţei! (Galerie Foto)

Prezentă la toate cele 18 ediţii ale „Raliului Frumuseţii”, Constanţa Roşca a fost cea mai rapidă şi la ediţia din acest an. Singura competiţie de acest gen din ţară, dedicată reprezentantelor sexului frumos, a strâns la start doar 16 echipaje, trei dintre acestea venind din afara judeţului.

Aflată printre cele mai experimentate participante ale competiţiei desfăşurate, la finele săptămânii trecute, pe traseul Deva-Geoagiu Băi, deveanca a pus mâna pe trofeu, împreună cu colega sa, Adriana Moise, cu un timp total de 4:04,95 de minute.

Frumoase (şi) în spatele volanului

32 de reprezentante ale sexului frumos au lăsat deoparte orice grijă şi au pornit în trombă, dis-de-dimineaţă, la raliul dedicat lor. Au schimbat poşetele cu cronometrul şi pantofii cu toc, cu cei de pilot. Două probe de îndemânare la Deva şi Simeria şi o alta, preferată, de viteză, la Hunedoara. La bordul micuţului Fiat Punto, echipajul Constanţa Roşca-Adriana Moise a avut cel mai bun timp, la general. Pe locurile următoare s-au situat devencele Lavinia Lăzar – Ioana Maria Brănet (4:08,09) şi Ramona Copoceanu – Maria Liana Ştaier (4:08,73). Locul patru i-a revenit echipajului Marcela Brânduşa – Mihaela Poenar (Simeria – Deva) cu timpul de 4:19.85, cele două terminând de altfel, primele, la clasa a treia. Organizatorii întrecerii au mai împărţit şi alte diplome şi distincţii. Cel mai bun copilot a fost desemnat Geanina Marinela (Deva), iar cea mai drăguţă maşină a ieşit Honda Civic, condusă de echipajul clasat pe locul secund. Un premiu special a primit şi Carmen Ionela Ocolişan, pentru cei 14 ani de participare, timp în care nu a strâns nicio penalizare!