NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Trenurile de călători au întârzieri de până la două ore din cauza zăpezii
Trenurile de călători au întârzieri de până la două ore din cauza zăpezii

Trenurile de călători au întârzieri de până la două ore din cauza zăpezii

Zăpada dă peste cap traficul feroviar. Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, din cauza vremii nefavorabile, circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă iar unele trenuri care tranzitează mai multe regionale aflate în sud şi sud-estul ţării ajungând la destinaţie cu întârzieri, în medie, cuprinse între 30-80 de minute.

Potrivit societăţii de transport feroviar întârzieri mai mari, cu o medie de 80-120 de minute, se înregistrează la trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti – Constanţa şi retur, magistrală unde personalul feroviar intervine pentru deszăpezirea liniei în zona macazelor, astfel încât să se asigure accesul în condiţii de siguranţă în staţiile de cale ferată.
Întârzieri mai mici, cu o medie de 30-40 de minute, se înregistrează la trenurile care sosesc din centrul şi sud-vestul ţării.
La nivel naţional, pe calea ferată nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din jumătatea de sud a ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre posibilele întârzierile care pot interveni în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

IMG-20180321-WA0010

Accident mortal, la Beriu

Grav accident rutier grav, miercuri seara, în satul Beriu, din apropierea municipiului Orăştie. O femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *