NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Trei tâlhari, prinși de polițiști
mat 3 in 3

Trei tâlhari, prinși de polițiști

Trei tineri care aveau drept „job” tâlhărirea au fost prinși de polițiști. Bărbații, doi din Hunedoara și unul din Petroșani, au fost reținuți de oamenii legii, după ce au atacat pe stradă alte persoane și le-au furat fie bijuteriile de la gât, fie toți banii și obiectele de preț.

Primul tâlhar prins de oamenii legii este din Petroșani și a fost prins în zona pieței agroalimentare din localitate. Acesta a atacat două femei, cărora le-a smuls lănțișoarele de la gât. „Cele două infracţiuni au fost comise pe timp de zi, în scările unor blocuri de locuinţe din municipiul Petroşani, victimele fiind două petroșenence în vârstă, pe care suspectul le urmărea şi le sustrăgea, prin smulgere, lănțișorul din aur de la gât. Lănțișorul din aur sustras de la una dintre victime a fost recuperat de poliţişti de la domiciliul suspectului (fiind restituit persoanei vătămate), în timp ce lănțișorul din aur sustras de la cea de-a doua femeie a fost ridicat de la o casă de amanet de pe raza municipiului Vulcan, unde a fost amanetat de către suspect, și restituit persoanei vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. Tânărul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă

Tot de tâlhării se ocupau și doi tineri din Hunedoara. Oamenii legii au stabilit că ei i-au furat unui bărbat din localitate un telefon mobil și suma de 200 de lei. Aceștia vor fi cercetați în libertate.

Despre Livia BOTICI

Citește și

MAT 3

80 de metri cubi de lemn, confiscați

Peste 80 metri cubi de material lemnos a fost indisponibilizat în urma unor controale efectuate …