glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Trei sunt ca şi plecaţi, lista rămâne însă deschisă. Sosirile, în perioada ce urmează

După o pauză de aproape două luni hunedorenii pornesc, astăzi, la drum. Constantin Olariu, Daniel Haidiner şi Petre Clep vor conduce primul antrenament din acest sezon, prilej cu care se vor afla şi numele jucătorilor care vor mai continua sau nu pe Cerna.

Astfel, dacă în ceea ce priveşte sosirile, lucrurile se vor aşeza doar în perioada următoare, la capitolul plecări există deja câteva certitudini. Aproape sigur, din acest sezon nu se vor mai regăsi în lotul Hunedoarei portarul Ilie Anton, fundaşul Tiberiu Bier şi vârful de atac Ionuţ Radu.

Planurile, bine puse la punct

Goalkeeper-ul „negru-albaştrilor” a anunţat conducerea clubului încă dinainte de finalul sezonului că nu mai este dispus să îşi prelungească înţelegerea care ar fi trebuit să expire vara viitoare (n.red. – dacă şi-ar fi prelungit contractul), în vreme ce fundaşul Tibi Bier, singurul „stranier” din lot, a ajuns deja la o înţelgere verbală cu arădenii de la CS Ineu, pe care i-a ales în ideea de a fi mai aproape de casă şi familie. Situaţia lui Ionuţ Radu este însă, una cu totul diferită. Vârful de atac al Hunedoarei a semnat prelungirea contractului, dar a căzut în dizgraţia finanţatoarei, care n-ar mai fi dispusă să se bazeze pe serviciile sale. Nu mai departe de săptămâna trecută, hunedoreanul s-a aflat în probe la prim-divizionara Săgeata Năvodari, echipă care, dacă doreşte să îl achiziţioneze trebuie să plătească o anumită sumă de bani Hunedoarei. Lista plecărilor se va completa în zilele următoare, în funcţie de planul gândit de Constantin Olariu şi Daniel Haidiner. Cei doi vor putea vedea la lucru şi o serie de juniori, joi, când va avea loc un trial de selecţie, pentru ca la o săptămâna distanţă, FC Hunedoara să plece deja în primul cantonament al noului sezon, în staţiunea bihoreană Băile Felix.

În altă ordine de idei, FC Hunedoara va avea, foarte probabil, şi un „satelit” în Liga a IV-a Hunedoara, acolo unde vor evolua juniorii, dar şi jucătorii care nu vor prinde prima echipă. Din primele informaţii, lotul va fi completat şi cu câţiva dintre cei mai buni jucători hunedoreni ai sezonului recent încheiat în cel de-al patrulea eşalon, pentru ca echipa să se poată lupta pentru locul ce duce la baraj, în eventualitatea în care FC Hunedoara va promova în Liga a II-a.

17.00 este ora la care se va reuni FC Hunedoara, la baza sportivă din cadrul complexului „Michael Klein”