NEWS ALERT:
Home / Comunitate / Trei seri de poveste la Castelul Corvinilor şi un concert incendiar la Clubul Tarabostes
Trei seri de poveste la Castelul Corvinilor şi un concert incendiar la Clubul Tarabostes

Trei seri de poveste la Castelul Corvinilor şi un concert incendiar la Clubul Tarabostes

La sfârşitul acestei săptămâni cinefilii au ocazia de a viziona „Rock pentru totdeauna”, iar pasionaţii de muzică pot participa la un concert incendiar susţinut de Deepside Deejay. Iubitorii de muzică clasică sunt aşteptaţi la Castelul Corvinilor din Hunedoara pentru a participa la cea de-a doua ediţie a Festivalului „Opera Nights”.

Opera Nights. Cea de-a doua ediţie a Festivalului „Opera Nights” se desfăşoară în acest weekend în curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara. Iubitorii de muzică clasică sunt invitaţi să petreacă trei seri de poveste. Seria celor trei nopţi de operă va debuta în 13 iulie, cu <<Rigoletto&gt&gt, continuând în 14 iulie cu <<Bărbierul din Sevilla&gt&gt şi având ca final <<Carmina Burana&gt&gt, în 15 iulie. Toate spectacolele încep la ora 21.00. Operele sunt puse în scenă de regizorul Ştefan Munteanu, avându-i ca dirijori pe Gheorghe Stancu şi Radu Ciorei şi ca maestru de cor pe Adrian Stanache. Pe scena din curtea interioară a Castelului Corvinilor vor interpreta artiştii din Corul şi Orchestra Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa, dar şi artişti de la Opera Naţională Română din Bucureşti: Robert Nagy, Ionuţ Pascu, Roxana Bageac, Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Marius Eftimie, Cornel Ignat, Ionela Duma, Bogdan Sandu, Bogdan Ochesel, Ştefan Ignat, Mădălina Sandu, Florin Ormenişan, Ştefan Schuller, Iordache Basalic, Anna Mirescu şi Doru Iftene. Preţul unui bilet este 40 de lei/spectacol. Preţul unui bilet pentru toate cele trei seri de spectacol este o sută de lei.

Concert. Hunedorenii sunt aşteptaţi sâmbătă începând cu ora 22:00, la un concert extraordinar, susţinut de Deepside Deejays. Cei trei componenţi ai trupei, adică Vibearena, Victor de la Pena şi Dace Pryce vor întreţine atmosfera şi vor oferi cea mai bună muzică tuturor petrecăreţilor care vor fi prezenţi. Întâlnirea va avea loc în incinta Clubului Tarabostes din Geoagiu Băi, preţul unui bilet fiind 15 lei.

Film. Reputatul regizor Adam Shankman (Hairspray) aduce pe marile ecrane „Rock pentru totdeauna”, o senzaţională adaptare a musicalului care a făcut carieră pe Broadway. Filmul spune povestea a doi tineri dintr-un mic oraş provincial, Sherrie şi Drew, care se întâlnesc întâmplător pe Sunset Strip în timp ce încercau să-şi împlinească visul de a deveni celebri. Idila lor plină de încurcături este redată pasional pe ritmurile unora dintre cei mai iubiţi cântăreţi de rock: Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake şi mulţi alţii. Pelicula rulează începând de astăzi, până miercuri, la Cinematograful „Patria” din Deva, cu începere de la orele 15:00, când preţul unui bilet este şase lei şi de la ora 17 şi 19, ore de la care biletul este opt lei.

Târg. Tot în acest weekend, holul mare al Casei de Cultură “Drăgan Muntean” din Deva va găzdui târgul colecţionarilor: filatelie, cartofilie, numismatică – HOBBY CLUB. Pasionaţii de obiecte vechi, valoroase sau nu, au ocazia să se întâlnească din nou la Târgul de vară al colecţionarilor, ediţia XXXIX. Şi-au anunţat prezenţa peste 50 de colecţionari din toată ţara: Craiova, Petroşani, Oradea, Arad, Timişoara, Cluj, Sibiu, Alba Iulia, Reşiţa, Moldova Nouă, Oraviţa, Târgu Mureş. Aceştia vor avea ocazia să-şi expună colecţiile, să facă schimb, să vândă sau să cumpere obiecte de valoare.

Despre Raluca STROIA

Citește și

sec 4

Notificare de la APIA: Fermieri, aveți 15 zile la dispoziție, altfel pierdeți subvenția!

Fermierii au primit notificări de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *