Home / Sport / Trei popicari hunedoreni, la Campionatele Mondiale
Trei popicari hunedoreni

Trei popicari hunedoreni, la Campionatele Mondiale

Trei sportivi legitimaţi la secţia de popice a CS Siderurgica Hunedoara vor face parte din lotul României, care se va afla la startul Campionatelor Mondiale ce vor avea loc între 8 şi 13 mai la Speichersdorf, Germania.

Este vorba de gemenii Maria şi Alexandru Ciobanu (17 ani) şi de Eduard Bucur (18 ani) a căror evoluţii bune din sezonul trecut i-au recomandat pentru convocarea în lotul „tricolor”. Sportivii pregătiţi la clubul hunedorean de Manea Mănel se regăsesc şi în echipa care va disputa un joc amical cu Serbia, pe 14 şi 15 martie, la Târgu Mureş. „Convocarea lor la Lotul Naţional este rodul noii politici a clubului nostru, de întinerire treptată. Ei au impresionat cu evoluţiile lor întreg sezonul trecut şi merită cu prisosinţă să facă parte din echipa Naţională. Sper să reprezinte şi un model pentru cei mai mici, care de altfel, par că le calcă pe urme. Week-end-ul trecut au câştigat etapa de la Naţionale, desfăşurată chiar la sala noastră, depăşindu-i pe cei de la Athletic Fieni, CS Tălmaciu şi Inter Petrila. Aşa că, spun eu, suntem pe drumul cel bun”, a spus Ştefan Beregszaszy, preşedintele executiv al clubului hunedorean.

Despre Claudiu SAV

Citește și

28340719_1833426160022286_212433602_o

Joi seară, în finala Cupei Liceelor BIG FM, Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva – Colegiul Tehnic “Matei Corvin” Hunedoara 1 – 5.

Joi seară, în finala Cupei Liceelor BIG FM, Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva – Colegiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *